Vacante

#transport Europa #transport anglia #transport germania # transport autocar

Transport spre Anglia, Germania si alte destinatii europene. Calatoriti rapid si sigur!

Inca de cand a aparut internetul tot felul de blog-uri si site-uri despre transport si curierat si-au facut aparitia, fiecare incercand sa faca o reclama cat mai buna pentru a atrage cat mai multi clienti. Dar nu si in cazul agentiei Yani Travel pe care am descoperit-o atunci cand m-am decis ca vreau sa calatoresc spre Scotia iar ei m-au dus acolo in cel mai sigur mod posibil si confort(avand soferi foarte buni prin urmare.Desigur cand am descoperit-o prima data nu stiam ca o sa imi placa asa de mult serviciile lor.

 

In primul rand Yani Travel are pe primul loc siguranta clientului ceea e foarte de apreciat.Angajatii va sunt mereu disponibili la orice ora si zi pentru a va lamuri in caz ca nu ati inteles ora de plecare,locul plecarii,limita greutatii bagajului etc.

In al doilea rand daca aveti vreo adresa la care trebuie sa ajungeti trebuie doar ca acest lucru sa fie mentionat pentru ca Yani Travel va duce direct la ea in cel mai scurt timp cu putinta, ajungand la destinatie cand va asteptati mai putin. Tarile in care fac transport sunt: Scotia, Anglia, Germania, Austria, Italia, Olanda etc desigur facandu-se si retur.

In al treilea rand, pentru cei care au bagaje serioase de transportat peste granite, iar avionul nu este o solutie – YaniTravel accepta pana la 50 kg de bagaj plus un rucsac pe care sa-l luati in autocar.

In privinta preturilor, mi se pare competitive.

Preturile pentru transport persoane din Romania in Anglia cu autocar si microbuz direct la adresa incep de la 100 lire sterline (si se poate pleca din zeci de orase romanesti si sa ajungi in zeci de orase din UK). In banii astia, primesti si o mancare calda pe drum, de obicei prin Ungaria. Cursele au loc aproape zilnic.

Preturile pentru transport persoane din Romania in Germania cu autocar si microbuz direct la adresa incep de la 110 euro (de asemenea, din zeci de orase romanesti spre zeci de localitati din Germania si viceversa). O masa calda inclusa.

Alte destinatii si preturi: Italia de la 80 euro, Austria de la 100 euro, Olanda de la 120 euro, Belgia de la 120 euro, Danemarca si Irlanda de la 130 euro.

Daca vreti sa trimiteti pachete, vedeti ca exista si servicii de coletarie.

Voi ati mers in ultimul timp spre Europa cu autocarele? Ati mers si cu Yani Travel? Cum vi s-a parut?

 

                                                                                                                                                             Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea