Vacante

# vacanta placuta # lucruri vacanta # vacanta usoara #vacanta

Top 6 lucruri fara de care vacanta poate fi un cosmar

Este atat de frumos sa pleci in concediu, insa pentru ca totul sa se desfasoare conform planului, este intotdeauna bine sa iti iei masuri de precautie. 

Descopera care sunt lucrurile pe care nu trebuie sa le uiti cand faci bagajul, pentru ca iti vor fi de mare ajutor in zilele de vacanta:

Carti


In locurile prin care vei calatori o sa ai parte si de momente de relaxare, in care nu vei merge sa vizitezi niciun obiectiv turistic, vrei numai sa te odihnesti. O carte este intotdeauna o aleegre ideala. Cartea iti va fi de ajutor si daca ai de facut un drum lung cu avionul.

Adaptor pentru priza

Pleci intr-o vacanta exotica pe alt continent? Ia cu tine si un adaptor pentru priza, pentru ca sunt diferite fata de cele din Europa. Asa nu vei avea surpriza neplacuta ca nu ai cum sa iti incarci telefonul sau laptopul.

Trusa de prim ajutor

Nimeni nu isi doreste sa sufere in timpul vacantei niciun incident, insa se poate intampla oricand ceva neplacut, de la o banala migrena, pana la situatii mai delicate, precum o taietura sau o glezna luxata. Este bine sa fii pregatita pentru astfel de momente si sa iei cu tine o trusa de prim ajutor, care sa contina cateva medicamente contra durerii, un dezinfectant, pansament, etc..

Actele


Inainte sa pleci din casa, mai ales daca urmeaza sa iti petreci concediul in strainatate, verifica daca ai toate actele necesare, ca sa nu ai surprize la aeroport sau la granita, daca mergi cu masina. Uita-te, de asemenea, ca actele sa fie vaalbile.

Haine de ploaie

Chiar daca este toiul verii, nu pleca in vacanta, mai ales daca mergi la munte, fara sa ai cu tine si haine de ploaie. Totodata, daca mergi la munte trebuie sa ai intotdeauna bocanci de munte, daca vrei sa faci drumetii.

Crema de protectie solara

Stim cu totii de pericolul pe care il reprezinta razele ultravilete pentru piele, de aceea nu pleca niciodata in cocnediu fara crema de protectie cu factor UV. Medicii recomanda ca factorul de protectie sa fie cel putin 30.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea