Vacante

#londra #new york #dubai #rio de janeiro #sydney #artificii 2013

Top 6 focuri de artificii spectaculoase

Artificiile din noaptea de Revelion reprezinta, fara doar si poate, unul dintre cele mai asteptate momente ale pragului dintre ani. Londra, New York si Sydney sunt doar cateva dintre orasele care se pot mandri an de an cu cele mai frumoase spectacole de artificii.

Londra

In acest an, artificiile au fost lansate la Londra direct din faimosul turn Big Ben.

Aici s-au adunat aproximativ 250.000 de oameni care au privit jocurile de artificii organizate de primaria londoneza. Explozia de lumini a durat 11 minute, iar cele 12.500 de artificii multicolore au costat 200.000 de lire sterline.



Tot in Londra, o alta serie de jocuri de artificii a fost lansata in London Eye, roata a fost inconjurata de nuante spectaculoase de rosu, albastru si verde.

New York

Times Square din New York gazduieste, an de an, de Revelion, un joc de artificii spectaculos. Acesta incepe prin coborarea timp de 60 de secunde a unei sfere de cristal multicolore pe un pilon.



Tot in New York, in Central Park, a avut loc un alt spectacol impresionant de artificii.

Rio de Janeiro

Plaja Copacabana a fost infrumusetata de un foc de artificii impresionant, care a durat 16 minute. Toata plaja a fost luminata, iar privitorii au fost extaziati.


Dubai

Trecerea in noul an a fost marcata in Dubai de un foc de artificii care a luminat toate cele 200 de etaje ale celui mai inalt turn din lume, Burj Khalifa. Artificiile au fost lansate pe fondul muzicii simfonice cantate live de orchestra Filarmonica din Praga.

Tokyo

In Tokyo, Japonia, cel mai impresionant joc de artificii a avut loc la templul Asakusa, cel mai vechi din metropola. Aici, dincolo de spectacolul de artificii, clopotele templului au batut de 108 ori, conform traditiei, iar zecile de mii de persoane adunate au fost in extaz si s-au bucurat din plin de fiecare clipa sub lumina artificiilor.

Sydney

Spectacolul de artificii de la Sydney a fost urmarit de peste 1,5 milioane de oameni si a fost declansat de catre cantareata Kylie Minogue. Orasul a fost luminat timp de 12 minute cu ajutorul a 36.000 de artificii.



Sursa foto: oddstuffmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea