Vacante

#hoteluri #hoteluri inalte #cele mai inalte hoteluri

Top 6 cele mai inalte hoteluri din lume

Au la dispozitie sume uriase de bani si sunt dispusi sa faca orice pentru a-si impresiona clientii din toata lumea. Este vorba despre patronii de hoteluri care duc la limita tehnologia si ingineria, doar pentru a avea cele mai impresionante, dar mai ales cele mai inalte hoteluri din lume.


The Ritz-Carlton, Hong Kong

Hotelul Ritz-Carlton se afla deasupra cladirii International Commerce Centre, care are o inaltime de 488 de metri si detine titlul de cel mai inalt hotel din lume, conform Cartii Recordurilor.

Hotelul are 312 camere, iar in fiecare dintre acestea se gaseste cate un telescop pe care invitatii sa il foloseasca pentru a admira privelistea.


Hotelul Park Hyatt, Shanghai

Hotelul Park Hyatt ocupa etajele 79 - 93 din cea mai inalta cladire din Shanghai. Aceasta are in totalitate 492 de metri inaltime. Hotelul are 174 de camere si si-a castigat reputatia de hotel care ofera foarte multe posibilitati de distractie, in special pe timpul noptii.


Trump International Hotel & Tower, Chicago

Trump este un hotel de 5 stele, cu o inaltime de 423 de metri, 92 de etaje si 339 de camere, din care se vede raul Chicago si chiar lacul Michigan atunci cand cerul este senin.

Hotelul ofera invitatilor sai tratamente SPA deosebit de scumpe, realizate cu creme pe baza de diamante, rubine si safire.

 

Hotelul Baiyoke Sky, Bangkok

Hotelul Baiyoke Sky este cel mai inalt din Thailanda si are inaltimea a 182 de persoane asezate una peste cealalta, conform purtatorului de cuvant al hotelului.

Hotelul este situat in Pratunam, zona recunoscuta pentru magazinele sale de lux, astfel ca este locul ideal de cazare pentru persoanele care vor sa cheltuiasca bani pe haine si accesorii unicate.


Q1 Resort&Spa, Australia

Hotelul detine 526 de apartamente de lux si este a doua cea mai inalta cladire din emisfera sudica, cu o inaltime de 322 de metri.

Hotelul a fost construit chiar pe plaja si ofera oaspetilor o priveliste de 360 de grade, care include oceanul Pacific, plaja Byron Bay si Coasta de Aur (paradisul surferilor din toata lumea).

 

Hotelul Armani, Dubai

Giorgio Armani detine Armani Hotel, situat in cladirea Burj Kalifa, una dintre cele mai inalte cladiri ale lumii. Hotelul ocupa primele 8 etaje ale cladirii, precum si etajele 38 si 39 din cladirea de 828 de metri inaltime.

Hotelul Armani detine 160 de camere, sapte restaurante, un club de noapte, un spa si mai multe magazine de lux.



Sursa foto: hauteliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea