Vacante

#turism #shopping #destinatii vacanta #atractii turistice #shopping europa

Top 5 orase pentru shopping

Iti place sa ai doar haine pe care sa nu le mai vezi la prietenii sau colegii tai? Atunci ce-ai zice de o mica excursie destinata cumparaturilor, intr-unul din marile orase europene? Ungaro, Dior, Nina Ricci, Chanel sau Vuitton sunt doar cateva dintre marile branduri pe care le vei descoperi in zone centrale ale unor orase precum Elvetia, Paris sau Londra.

Avenue Montaigne, Paris

Daca ajungi in Franta, Paris si ai chef de cumparaturi, nu trebuie sa ratezi Avenue Montaigne. Bulevardul gazduieste magazine de lux in care vei gasi produse extrem de scumpe de la creatori celebri de moda precum Chanel, Luis Vuitton, Christian Dior sau Nina Ricci.

Poate nu stiai, insa Coco Chanel si-a deschis primul magazin in Paris, exact pe Avenue Montaigne. Dupa o sesiune de cumparaturi te poti relaxa la o cafenea extravaganta, acolo unde te vei putea inspira pentru noua ta garderoba. Este foarte posibil ca dupa o cafea, sa iti revina pofta de cumparaturi.

Bond Street, Londra

Imbraca-te bine pentru a face fata temperaturilor scazute si plimba-te agale pe Bond Street, acolo unde vei privi cu admiratie prin vitrinele magazinelor de lux din Londra. Dincolo de reprezentante ale unor case de moda celebre, aici vei descoperi boutique-uri cu bijuterii, parfumerii si antichitati. De asemenea, tot aici vei putea admira case care au apartinut candva politicienilor, artistilor sau scriitorilor si care acum s-au transformat in magazine de lux, cu nume celebre ca Asprey, Agnew, Sotheby's si Phillips.

Bahnhofstrasse, Zurich

Daca ajungi in Elvetia pentru cumparaturi, orienteaza-te catre Zurich, acolo unde vei putea pasi pe faimoasa strada Bahnhofstrasse, acolo unde se afla magazine ale unor designeri celebri. Desi sunt aceleasi case de moda ca in Paris si Londra, in Zurich preturile sunt considerabil mai mici comparativ cu celelalte orase. De aici vei putea cumpara pantofi eleganti, accesorii, blanuri, bijuterii, portelanuri fine, mobila vintage si ceasuri elventiene.

Avinguda Diagonal, Barcelona

Desi nu este un oras atat de renumit pentru partea de shopping, Barcelona te va uimi cu diversitatea si cu multitudinea de magazine de lux. Aici vei descoperi case de moda celebre si magazine de bijuterii de la care poti achizitiona haine si accesorii unicat.

Diagonal este doar o parte a cartierului de cumparaturi de lux din orasul spaniol. Bulevardul este intins pe o distanta de 5 km, insa cele mai bune magazine le vei descoperi pe strazile Passeig de Gracia, pe Via Augusta, pe Carrer de Tuset si Avinguda Pau Casals.

Via Monte Napoleone, Via della Spiga si Galleria Vittorio Emanuel, Milano

Daca ajungi in Milano, nu trebuie sa ratezi cele mai bune magazine de cumparaturi. Aici se regasesc cele mai impresionante si luxuriante magazine de moda din intreaga lume. Dupa ce achizitionezi toate produsele dorite, te poti opri la o cafenea sau un restaurant din zona. Desigur, preturile localurilor sunt pe masura zonei, insa cu siguranta te vei bucura sa asisti la o parada de moda in timp ce bei un frappe - modelele se plimba pe bulevarde purtand cele mai noi creatii ale designerilor care isi au magazinele in zona.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea