Vacante

#destinatii #sfantul valentin #valentine's day #vacanta #paris #londra #amsterdam #viena #ziua indragostitilor

Top 5 destinatii europene de Sfantul Valentin

Ce poate fi mai frumos decat o vacanta romantica ca sa sarbatoresti iubirea pe care i-o porti persoanei de langa tine, intr-o perioada in care parca intreaga lume serbeaza dragostea? Daca te-ai gandit sa pleci intr-o mica escapada alaturi de persoana iubita , insa nu te-ai hotarat si care va fi locul care va va gazdui, noi te ajutam cu cateva indicii. Descopera un top al celor mai romantice destinatii spre care te poti indrepta de Sfantul Valentin .

1. Paris
 

Orasul indragostitilor si al luminilor, Parisul poate deveni destinatia ideala pentru romanticii incurabili.Turnul Eiffel, Senna cu podurile sale, Champs Elysee-ul, palatele, muzeele si toate obiectivele din capitala Frantei - toate respira dragoste.

Poti petrece zile de neuitat alaturi de iubitul sau iubita ta de Valentine’s Day mergand in plimbari romantice pe strazile luminate ale Parisului, sarutandu-va langa Turnul Eiffel luand cina sau pranzul intr-un restaurant sau intr-o cafenea sau mergand sa vezi obiectivele turistice ale orasului.

Puteti incerca romantismul dintr-un spectacol de teatru sau opera intr-o locatie speciala sau gustand din atmosfera culturala si romantica pe care o gasesti la tot pasul in acest oras. Va trebui insa sa te gandesti din timp la cum va arata vacanta ta: rezervarile pentru cazare, la ce poti vizita impreuna cu persoana iubita, insa si ce lucruri nu trebuie sa faci la Paris.
 

2. Venetia
 

Gazda a Carnavalului de Venetia, exact in perioada in care se sarbatoreste si Ziua Indragostitilor, Venetia este una dintre cele mai cautate destinatii spre care se indreapta perechile de oameni care se iubesc.

Canalele, podurile Venetiei, istoriile si atmosfera unui oras invaluit in mister ii indeamna pe indragostiti sa aleaga plimbarile cu gondola sau vizitele la obiectivele turistice (Piata San Marco, Palatul Dogilor) din orasul care parca se ridica din apa.

Daca vrei sa-ti iei iubitul sau iubita de mana si sa treceti impreuna printr-o mare de oameni mascati, ori sa dansati purtand costume de carnaval, poti alege sa participi la Carnavalul din acest an. Si pentru ca mai ales in perioada Carnavalului, care de multe ori este aceeasi cu cea a Valentine’s Day, trebuie sa te gandesti din timp la cum va arata vacanta ta. De asemenea, nu uita ca exista si lucruri de care ar trebui sa te feresti pe perioada sederii la Venetia.
 

3. Viena
 

Eleganta, fast, maiestuozitate – aceste trei cuvinte pot descrie foarte bine capitala Austriei, care poate deveni una dintre cele mai romantice destinatii de Sfantul Valentin.

Daca alegi sa iti duci iubita sau iubitul la Viena, ar trebui sa stii faptul ca ati putea petrece momente speciale in pasi de vals la Balul Johann Strauss, care este organizat in acest an in ajunul zilei de 14 februarie, poti incerca sa vizitezi acest oras care te va face sa te indragostesti de el si de clipele petrecute acolo.

Si cum o escapada romantica la Viena trebuie pregatita din timp, ar trebui sa incepi deja planificarile, astfel incat sa cheltuiesti cat mai putini bani.
 

4. Amsterdam
 

Amestec de culoare, ecletism si intensitate – astfel poate fi caracterizat Amsterdamul, care poate deveni o destinatie ideala pentru perechile de indragostiti care vor sa incerce un alt fel de romantism.

Daca vrei sa mergi cu persoana iubita la Amsterdam, ar trebui sa te gandesti din timp la planificarea vacantei ce ai vrea sa vizitezi si de ce experiente, inclusiv erotice ai vrea sa ai parte. Nu uita nici de ce nu ar trebui sa faci ca turist in capitala Olandei. Si sfatuieste-te si cu iubitul sau iubita ta pe aceasta tema.
 

5. Londra
 

Desi ti s-ar putea parea un oras rece din punct de vedere sentimental, Londra poate fi una dintre cele mai romantice destinatii in care sa iti serbezi dragostea alaturi de persoana pe care o ai alaturi. Capitala Marii Britanii are un farmec aparte, in special pentru cei care prefera destinatiile incarcate de istorie si cultura.

Nu vei uita niciodata momentele in care tu si iubita sau iubitul tau ati pasit mana in mana intr-una dintre marile sali de spectacole din lume, asa cum vei tine minte si plimbarile prin acest oras special.

Vizitele la marile muzee din Londra: Madame Tussauds , Tate Gallery, Buckingam Palace, London Eye, Palatul Westminster, Tower Bridge, sau pe urmele lui Sherlock Holmes, pe Baker Street iti vor ramane de povestit atunci cand va veti serba aniversarile.

Insa daca vrei sa vezi Londra, trebuie sa te apuci de planuri din timp. Gaseste din timp cazare, vezi unde veti putea manca, dar si ce lucruri nu ar trebui sa faci atunci cand vizitezi capitala Marii Britanii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea