Vacante

#Musha Cay #bora bora #destinatii de vacanta #new york #paris #vacanta #insulele fiji

Top 5 cele mai scumpe destinatii de vacanta din lume

Daca te-ai saturat de vreme friguroasa, de timp mohorat si ploi si esti deja cu gandul la vacanta de vara, cu siguranta te gandesti ca ai vrea sa incerci si ceva nou anul acesta. Daca iti permite buzunarul si vrei o vacanta speciala, iata mai jos un top al celor mai scumpe destinatii de vacanta pentru aceasta vara din care poti alege:

Paris

Daca vrei sa ai de data aceasta parte de Parisul romantic si extravagant, poti apela cu incredere la ofertele de cazare cu nici mai mult, nici mai putin de... 18 mii de euro pentru o noapte. Mai exact, vei avea parte de o noapte in apartamentul regal al hotelului de lux Four Seasons George V, situat langa Champs-Elysees. In general, la un hotel de 5 stele ca Fouquet’s Barrière sau Shangri-La Hotel Paris platesti in medie 1400 de euro, iar pentru servicii de 3 stele intre 150 si 300 de euro pe noapte. O intrare la Luvru 10 euro, iar o pereche de pantofi din celebrele magazine de pe Champs-Elyssees sau Galeriile Lafayette, costa in medie 400 de euro.

Fijy

Fiji este un arhipelag care-ti taie rasuflarea cu insule unde poti practica sporturi nautice sau poti sta la soare savurand fructe exotice proaspete. O calatorie cu avionul poreste de la 1500 de euro de persoana dar, cel mai indicat este un pachet de servicii. De exemplu, un pachet de 8 zile all inclusive cu zbor si taxe de aeroport incluse costa, in medie, 2400 de euro de persoana.

New York

New York este un oras devenit celebru datorita industriei cinematografice, a bulevardului Time Square, Broadway, Ground Zero, Central Park sau Wall-Street. O vacanta in adevaratul sens al cuvantului in New York inseamna plimbari cu taxiul, spectacole pe Broadway, plimbari cu metroul, cazare in Manhattan, restaurante cu specific, intrari la muzee, iar toate acestea sunt foarte scumpe. In cazul in care iti doresti experienta cea mai extravagnta, alege o noapte de cazare la Hotelul Four Seasons, la nu mai putin de 34 de mii de dolari.

Bora Bora

“Perla Pacificului” este o destinatie magica, unica in lume, iar preturile sunt pe masura. O croaziera cu cina romatica la apus de soare costa 60 de euro de persoana, o excursie de o zi 90 de euro, iar aquasafari 65 de euro de persoana. Un pachet all inclusive de 8 zile in Bora Bora costa aproximativ 3300 de euro de persoana in resorturi de 5 stele ca Pearl Beach Resort sau Le Meridien.

Musha Cay

Musha Cay este o insula privata, detinuta de celebrul magician David Copperfield, careia ii putem spune cu siguranta "insula bogatilor". O noapte de cazare pe insula costa intre 32 de mii si 50 de mii de dolari, iar o saptamana intreaga ajunge la 260 de mii de dolari. Insula are aeroport privat, 5 vile luxoase, cinematograf in aer liber si un personal de 30 de persoane, plus un bucatar de talie mondiala.

Sursa foto: theluxurypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea