Vacante

# targuri craciun 2015 #destinatii de vacanta #targuri craciun europa #craciun #targuri de craciun #europa #craciun europa

Top 5 cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Sarbatorile de Iarna sunt resimtite peste tot in Europa gratie targurilor de Craciun. Daca vrei sa achizitionezi cadouri frumoase pentru cei dragi, te invita sa vizitezi unele dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa, organizate anul acesta.

Tallinn, Estonia

Tallinn, Capitala Estoniei, este singura care beneficiaza de zapada in aceasta perioada a anului. Aici este locul perfect pentru a vizita targul de Craciun, intr-un peisaj de poveste. Punctul de interes este bradul de Craciun, care este inconjurat de casute din lemn de unde poti cumpara cadouri si suveniruri pentru cei dragi, dar si delicatese preparate de oamenii locului.

Stiai ca aici a fost impobobit primul brad de Craciun din lume, intr-un spatiu public? Acest lucru s-a intamplat in anul 1441, potrivit mediafax.ro.

 

Daca tot ajungi in Estonia, profita de oferte pentru a vizita si alte orase, fara sa-ti dai bugetul peste cap!

 

Surse foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea