Vacante

#cafenele #roma #vacanta roma #cafenele roma

Top 5 cafenele din Roma

Dintr-o vacanta in Roma nu trebuie sa lipseasca o ora de relaxare intr-o cafenea in care produsele sunt servite fierbinti, rapid si foarte aromate.

Iata cateva dintre cele mai bune si apreciate cafenele din Roma.


1. Rosati

Traditia, locatia si ambianta sunt doar trei dintre cei mai importanti factori pentru care Rosati este cea mai buna cafenea din Roma.

Aici te poti bucura de specialitati pe baza de cafea, de ciocolata calda si cappuccino sau espresso, toate realizate dupa retete originale. In plus, daca iti este foame poti alege un sandwich delicios sau cel mai bun tiramisu din oras.


2. Barul Stravinskij din hotelul Russie

Barul Stravinskij este renumit pentru espresso-ul servit cu bucati mici de alune sau pentru cel fara zahar. Managerul localului, Sergio Trisolino, a declarat ca doar daca bei un espresso fara zahar vei putea simti adevarata aroma puternica, dar in acelasi timp delicata a specialitatii din cafenea.


3. Caffe Bistrot Bramante

Cafe Bistrot este singurul loc din Roma in care te poti bucura de un espresso in pahare mari pentru cocktail.

Alegerea mesei la care sa stai este o decizie dificila: poti sta la geam pentru a admira o biserica pe care este pictata o fresca a lui Raffaello sau te poti aseza la barul modern, acolo unde luminile sunt incantatoare.


4. Caffe Grecco

Caffe Grecco este una dintre cele mai vechi cafenele din Europa. Astfel, te poti aseza, fara sa iti dai seama, la o masa la care au stat artisti si intelectuali precum Goethe, Gogol si Andersen pentru a face schimb de idei.


5. Canova

Daca te vei aseza la una dintre mesele exterioare ale cafenelei vei avea vedere directa catre impresionanta Piazza del Popolo.

In interior, Canova impresioneaza printr-un aspect glamour, cu mobilier deosebit, un pian si o gradina interioara.

In plus, espresso-ul este excelent.

"Aici vin zilnic oameni din intreaga lume deoarece garantam calitate de top - aparatele de cafea sunt verificate in fiecare zi si ne asiguram ca nivelul de presiune este optim", a mentionat Andriano De Santis, managerul cafenelei.



Sursa foto: canovapiazzadelpopolo.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea