Vacante

#vacanta #bagaj # sfaturi de vacanta #bagaj vacanta

Top 4 obiecte utile in vacanta pe care omiti sa le adaugi in bagaj

Chiar daca esti un maestru al organizarii si planificarii bagajului pentru concediu, cel mai probabil il ticsesti doar cu obiecte comune, a caror utilizare se limiteaza la cea pentru care au fost create. Daca vrei insa sa te pregatesti si pentru situatii neprevazute sau, pur si simplu, sa iti faci vacanta si mai relaxanta, iata patru lucrusoare pe care nu ar strica sa le dosesti in bagajul de calatorie!

1. Bandana

Pare un accesoriu vestimentar absolut banal, dar te-ai gandit vreodata cate intrebuintari suplimentare are o simpla bandana? Astfel, acest accesoriu poate fi folosit - la nevoie - si pe post de prosop de maini, masca pentru ochi, elastic de par, banderola, perna (cand il infasori in jurul unui pulover moale), orteza pentru o mana luxata etc.

2. Banda adeziva

Banda adeziva se va dovedi si ea foarte utila in vacanta, fiindu-ti de folos in multiple feluri. Astfel, banda adeziva este de un real ajutor daca bagajul se dovedeste neincapator pentru toate suvenirele cumparate din vacanta sau daca, si mai rau, "explodeaza" sub presiunea obiectelor ingramadite in interiorul sau.

Tot banda adeziva te poate ajuta si sa elimini scamele de pe o rochie eleganta, spre exemplu, pe care ti-ai propus sa o imbraci la un eveniment special. Nu in ultimul rand, daca mergi in vacanta cu copilasul tau inca micut, banda adeziva iti va folosi la astuparea prizelor si a altor obiecte potential periculoase din camera de hotel.

3. Sticlute de calatorie din silicon

Daca pleci intr-o calatorie scurta cu avionul, pentru care nu ai nevoie decat de bagajul de mana, stii deja ca trebuie sa iti pui produsele de ingrijire fluide in sticlute mici, de maxim 100 ml. Ce ai spune sa renunti la recipientele standard, din plastic, si sa optezi pentru unele din silicon?

Avantajul celor din urma este ca sunt foarte maleabile si iti permit, astfel, sa storci din interiorul lor pana si ultima picatura de sampon, balsam de par etc., dar si sa le igienizezi cu mai multa usurinta.

4. Ace de siguranta

Ti se strica fermoarul gentii cand ti-e lumea mai draga? Prinde-l cu ace de siguranta! Aceste accesorii sunt cu adevarat multifunctionale: le poti folosi si pentru a inlocui un nasture pierdut, pentru a trage cu mai multa usurinta un fermoar incapatanat, dar si pentru rula si fixa pantalonii copiilor in timpul unei excursii pe munte, intr-o zona mlastinoasa.

Sursa foto: hilfreich.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea