Vacante

#vacanta #hoteluri #hoteluri hi-tech #top hoteluri

Top 4 hoteluri Hi-Tech

Roboti care iti depoziteaza bagajale, iPhone in loc de cheie de la camera sau senzori care iti detecteaza temperatura corpului si ajusteaza caldura in camera in functie de ea. Indiferent daca esti sau nu un turist pretentios, unii hotelieri au inteles ca trebuie sa se foloseasca la maxim de tehnologie, daca vor ca unitatile lor de cazare sa se diferentieze de majoritatea existenta pe piata. Iata cateva dintre cele mai Hi-Tech hoteluri din lume, potrivit CNN.


1. Hotel Yotel, SUA

Caracteristica: robotul care stocheaza bagajele

Oaspetii acestui hotel pot urmari felul in care Yotel, robotul unitatii de cazare din New York, le depoziteaza bagajele. In plus, camerele sunt izolate fonic, au paturi care se misca pentru a putea economisi spaiu, iar aerul conditionat este activat de senzori de miscare. De altfel, restaurantul hotelului beneficiaza si el de mese ajustabile pe inaltime printr-o simpla apasare de buton.


2. Hotel Blow Up Hall 50 50, Polonia

Caracteristica: iPhone-ul care deschide si inchide usa camerei

Ineditul acestui hotel consta in faptul ca nu exista camere numerotate, oaspetii folosindu-se de un iPhone primit la inceputul cazarii pentru a localiza si a intra in camerele lor. Smartphone-ul se foloseste de tehnologia digitala pentru a deschide usile si actioneaza si ca brosura informativa pentru alte facilitati ale hotelului.


3. Hotel QT Sydney, Australia

Caracteristica: liftul care schimba muzica in functie de numarul de pasageri

Liftul acestui hotel este cu adevarat unul special: detecteaza numarul de persoane care s-au urcat in el si pune o piesa in functie de acest lucru. Astfel, daca urca sau coboara un singur pasager, in cabina se va auzi hitul lui Evlis Presley "Are You Lonesome Tonight", iar daca numarul acesta creste cu unul, melodia se schimba la "Just the Two of Us" a lui Bill Withers.


4. Hotel theWit, SUA

Caracteristica: senzorii care regleaza temperatura camerei in functie de cea a corpului

Toate camerele de la theWit din Chicago au senzori in pereti care ajusteaza temperatura ambientala in functie de temperatura corpului oaspetilor. In plus, cererile acestora din urma sunt transmise direct pe telefonul mobil al celui mai apropiat angajat al hotelului. Si asta nu este tot: in spatiile comune din boxe se aud sunete specifice momentului respectiv al zilei (ciripitul pasarilor ziua si sunetul greierilor noaptea).



Sursa foto: avinteractive.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea