Vacante

#detinatii turistice #detinatii de vacanta #obiective turistice #paris

Top 3 cele mai importante atractii turistice ale Parisului

Parisul, capitala Frantei, este una dintre cele mai vizitate capitale europene. Denumit de indragostiti si orasul iubirii sau orasul luminilor, Parisul este capitala cu cele mai importante centre de afaceri, moda, divertisment, arta si cultura din lume. Aici, turistii pot admira unele dintre cele mai populare obiective turistice, dar si muzee importante.

Iata care sunt cele trei obiective pe care nimeni nu trebuie sa le rateze!

1. Turnul Eiffel

Turnul Eiffel este atractia principala a Parisului. Cu o inaltime mai mare de 300 m, situata in parcul Champ de Mars, aceasta structura de fier a fost construita pentru Expozitia Mondiala din 1889. Turnul Eiffel este una dintre cele mai fotografiate atractii turistice din lume atat ziua cat si noaptea. Vizitatorii pot urca cu liftul pentru a admira privelisti superbe asupra orasului sau lua masa in cele doua restaurante situate in turn.

2. Muzeul Luvru

Muzeul Luvru este unul dintre cele mai vizitate muzee ale lumii. Muzeul gazduieste o colectie de peste 1 milion de piese. Aici se afla una dintre cele mai faimoase opere de arta din lume: Leonardo da Vinci - "Mona Lisa", Michelangelo - "Dying Slave" si statuia greaca "Venus din Milo". Printre exponate se afla Codul lui Hammurabi, antichitati egiptene, picturi ale unor maestri precum Rembrandt si Rubens, potrivit infoturism.ro.

3. Arcul de Triumf

Unul dintre cele mai populare obiective turistice din Paris, Arcul de Triumf, a fost construit in anul 1806 pentru a comemora luptele triumfatoare ale lui Napoleon Bonaparte. Are o inaltime de 50 m si o latime de 45 m. Pe acesta sunt realizate in relief scene care descriu batalii victorioase si gravate numele celor care au murit luptand pentru imparat. Sub arc se afla Mormantul Ostasului Necunoscut din Primul Razboi Mondial.

Vacanta in Paris este, fara doar si poate, un vis, pe care il poti transforma in realitate! Iata aici cele mai bune oferte.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea