Vacante

#spania #hoteluri #norvegia #finlanda #hoteluri mici #hoteluri cochete #hotel consolacion #hotel juvet #hotel kakslauttanen

Top 3 cele mai cochete hoteluri de mici dimensiuni din lume

Luxul in vacanta este adesea sinonim cu hoteluri impunatoare, de cinci stele, care impresioneaza prin facilitatile oferite, de la camerele de dimensiuni generoase pana la piscine, spa-uri si sali de sport. Si totusi, daca te afli in cautarea unui colt de relaxare in vacanta, care sa iti ofere confortul de care ai nevoie, dar intr-un spatiu restrans, poti opta pentru cazare intr-unul dintre hotelurile cochete de mici dimensiuni presarate pe intreg mapamondul. Iata 3 dintre cele mai bune!


1. Hotelul Consolacion, Teruel, Spania

Chiar daca nu impresioneaza la prima vedere, hotelul Consolacion din provincia spaniola Teruel este, in realitate, o oaza luxoasa de relaxare, dotata cu facilitati de ultima ora care satisfac chiar si gusturile celor mai pretentiosi clienti.

Astfel, acest hotel minimalist ascunde corpuri de iluminat Artek, seminee elegante din otel inoxidabil si cazi de baie din ardezie, amplasate in asa fel incat sa permita admirarea peisajului sublim.


2. Hotelul Juvet, Valldal, Norvegia

Hotelul Juvet este o bijuterie ascunsa in muntii Norvegiei, compus din sapte cabane cochete, de circa 27 metri patrati fiecare, prevazute cu pereti din sticla si mobila de epoca, al caror design poarta semnatura firmei Jensen & Skodvin.

Hotelul Juvet se afla la circa 480 km distanta de Oslo si include si un restaurant, cu preparate specifice bucatariei nordice, cat si un spa.


3. Hotelul Kakslauttanen, Saariselka, Finlanda

Daca frigul nu te sperie, cochetul hotel Kakslauttanen din Finlanda ar putea fi destinatia perfecta mai ales in perioada sarbatorilor de iarna. Indiferent de perioada aleasa, insa, hotelul Kakslauttanen te asteapta cu cea mai mare sauna cu fum din lume, o capela de gheata, dar si cu un bar, de asemenea, construit in totalitate din gheata.

Totusi, atractia principala a hotelului Kakslauttanen o reprezinta igluurile de sticla de 18 metri patrati, confortabile si calduroase, din interiorul carora poti admira in voie jocul luminilor nordului.



Sursa foto: memolition.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea