Vacante

# trusa de vacanta #vacanta

Te pregatesti de vacanta? Ce sa ai mereu in bagaj

Te pregatesti sa pleci in vacanta? Este important sa fii mereu pregatit pentru situatii imprevizibile. Cu atat mai mult daca pleci peste hotare si accesul la farmacii este greoi si nu vei sti ce sa cumperi.

Trusa de prim ajutor pentru vacanta trebuie sa cuprinda, pe langa tratamentele actuale pe care le urmezi, o serie de pastile pe care sa le ai la indemana in cazul in care ai nevoie.

Ce trebuie sa cuprinda trusa de medicamente cand pleci in vacanta

  • Pastile pentru bolile cronice (daca este cazul)
  • Pastile pentru dureri de cap
  • Pastile anti-mahmureala

Vei mai avea nevoie de remedii si adjuvante pentru raceli usoare, indigestii, insolatie, probleme de tranzit intestinal. Prin urmare este indicat sa ai la tine analgezice, antiinflamatoare, antitermice, laxative sau antidiareice.

De asemenea, este foarte important sa adaugi si vitamine (precum vitamina C, Vitamina D, etc), dar si calciu si magneziu. De asemenea, daca ai probleme cu stresul si anxietatea, nu uita sa iei la tine si suplimente pentru gestionarea acestora, aceleasi pe care le folosesti si acasa.    

Pe langa pastile, in trusa trebuie sa ai bandaje, leucoplast, tampoane sterile, dezinfectant, termometru, tensiometru si pulsiometru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea