Vacante

#accesorii plaja #vacanta plaja #plaja

Te pregatesti de vacanta? Accesorii plaja pe care trebuie sa le ai in bagaj

A venit vara, iar odata cu aceasta incep si vacantele la mare. Nimic nu este mai placut decat sa te gandesti la zilele de vacanta, petrecute pe plaja, departe de vuietul orasului si de aglomeratie.

Fie ca alegi sa-ti petreci sejurul pe litoralul romanesc sau alegi o vacanta in Grecia, Bulgaria sau Turcia, din geanta ta de voiaj nu trebuie sa lipseasca articole speciale pentru vacanta la mare care sa-ti asigure confortul si protectia necesare.

Accesorii plaja care nu trebuie sa-ti lipseasca

Vacanta la mare trebuie sa fie una relaxanta si lipsita de griji. Tocmai de aceea este important sa-ti asiguri tot confortul necesar pe perioada sejurului sa sa te protejezi de imbolnaviri si de arsurile solare.

In bagajul de vacanta trebuie sa se regaseasca produse specifice de ingrijire corporala. Cel mai important dintre acestea este crema cu factor de protectie solara. Aceasta este desebit de importanta deoarece, in lipsa ei, poti suferi de arsuri care duc, in timp, la aparitia cancerului de piele. De asemenea, din geanta cu accesorii plaja dama nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare si o palarie care sa te protejeze de soarele puternic.

Printre accesorii plaja femei trebuie, de asemenea, sa se regaseasca un strugurel de buze cu protectie solara, si o crema hidratanta cu care sa te dai dupa plaja, pentru a preveni uscarea pielii si exfolierea acesteia.

Daca alegi sa mergi cu cortul si vrei sa te bucuri de confort pe plaja, este important sa ai cu tine accesorii plaja precum umbrela de soare si un sezlong pliabil sau o patura de plaja pe care sa stai.

Din lista de accesorii pentru plaja nu trebuie sa lipseasca termosul care sa-ti pastreze bauturile preferate la temperatura dorita.

Mergi la plaja cu copilul? Iata ce trebuie sa iei cu tine

Daca urmeaza sa pleci in vacanta alaturi de copil, este important  sa te echipezi corespunzator cu accesorii plaja copii precum un set cu galeata cu lopatele pentru nisip, o mini piscina gonflabila in care sa pui apa, colac si alte jucatrii care sa-l tina ocupat cat timp sunteti pe plaja.

De asemenea, de pe lista de accesorii plaja bebelusi, dar si copii, nu trebuie sa lipseasca crema de protectie solara speciala pentru copii, cu factor de protectie 50+, si o palarie sau sapca care sa-I protejeze capul de razele soarelui. In acest fel nu vor suferi de insolatie.

De asemenea, cand mergi alaturi de copil la plaja este important sa ai cu tine apa plata si fructe, deoarece copiii au nevoie de hidratare constanta. Expusi la soare, copiii se deshidrateaza rapid. De aceea este important sa te asiguri ca acesria consuma fructe suculente si beau suficienta apa plata.

Surse foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea