Vacante

#marea neagra #1 mai #festival #sezon estival #vacanta #litoral

Te duci la mare pe 1 mai? Afla care sunt cele mai populare evenimente!

Traditia excursiilor pe litoral de 1 Mai este respectata cu sfintenie de romani. Aceasta este ziua care marcheaza inceputului sezonului estival. Si pentru ca organizatorii de evenimente vor sa le propuna cat mai multe alternative, diversitatea petrecerilor creste in fiecare an. Iata care sunt cele mai importante evenimente pe cae nu trebuie sa le ratezi anul acesta.

Festivalul Sunwaves

Organizata pentru prima oara la Mamaia, editia de anul acesta a Festivalului Sunwaves va incepe in data de 30 aprilie, iar petrecerea va continua pana in data de 3 mai. Aici sunt asteptati artisti nationali si internationali, printre care se numara Ricardo Villalobos, Sonja Moonear, Lee Burridge, SIT, Alexandra, Piticu si Carl Cox. Biletele pentru acest festival pot fi achizitionate de pe site-ul oficial Sunwaves Fest, la pretul de 110 lei pentru doua nopti, respectiv 140 de lei pentru intregul festival. Biletele pentru o singura seara de petrecere se achizitioneaza la intrare, iar pretul nu a fost comunicat inca de catre organizatori.

The Mission

Tot cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Muncii, tinerii se aduna in primul weekend in Mamaia Nord pentru a petrece cum se cuvine debutul sezonului cald. Festivitatea va incepe pe 2 mai, iar printre invitatii speciali care atrag publicul se numara Luciano, Julietta, Cesar Merveille si Ezikiel. Pretul unui bilet variaza intre 50 si 80 de lei. Pentru biletele VIP, petrecaretii vor plati 100 de lei in avans, respectiv 150 de lei daca le vor achizitiona la intrare.

Fish Eye Fest

Pe 1 si 2 mai, hipsterii si nostalgicii pot petrece in Vama Veche, unde vor avea parte de o atmosfera incendiara asigurata de cantecele celor de la Alternosfera, ROA, Les Elephantes Bizarres, Robin and the Backstabbers, Golan, Byron, Toulouse Lautrec, We Singing Colors, OK Corral si DJ K-LU. Cei care ajung mai devreme ii pot asculta pe E.M.I.L. la Goblin in data de 29 aprilie, pe Tapinarii la Bongo Art Club in aceeasi data si pe 30 aprilie pe Suie Paparude la Goblin sau pe El Negro la Club Zapata.

Inregistrat in Romania

Intre 30 aprilie si 1 mai la clubul Goblin din Vama Veche vor pasi pe scena CTC, Subcarpati, Suie Paparude si Vita de Vie. Accesul va fi joi, 30 aprilie, 10 lei, iar vineri si sambata, 15 lei.

Crazy Salsa Fest

Intre 30 aprilie si 3 mai la Hotel 2 D din Neptun are loc festivalul Crazy Salsa. Iubitorii de salsa vor putea participa la workshopuri de salsa si bachata - kizomba. Invitatii acestei editii sunt Bersy Cortez, Domeniso Cinisi & Olga, Roberto & Ivana. Pretul unui full pass este de 35 de euro.

Sursa foto principala: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea