Vacante

#turism #destinatii vacanta # destinatii vacanta 2012

Tari pe care sa le descoperi in vacanta in 2012

Vacanta anului 2012 are nevoie de un strop de inedit si unicitate pentru a se inscrie in tendintele perioadei. Principalele tari pe care ai putea sa le descoperi anul acesta se disting prin frumusetea deosebita a naturii, bucuria de a le vizita, valoarea obiectivelor importante si acel factor special care te determina sa revii in locuri mistice.

In urma unui sondaj realizat de lonelyplanet.com, oamenii interesati de calatorii au numit cateva destinatii de vacanta pentru 2012 cu totul speciale. Iata care sunt acestea:

Uganda

In 2012, Uganda sarbatoreste 50 de ani de independenta. Dupa o istorie dictatoriala si un razboi civil brutal, turismul in zona a devenit practic inexistent. Iata ca anul in curs deschide portile Ugandei vizitatorilor dornici sa admire de aproape raul Nil si locul in care savana se intalneste cu lacurile vaste ale Africii de Est, iar varfurile albe ale muntilor se apleaca semet catre junglele extinse.

Myanmar (Burma)

Din 2012, Myanmar a redevenit o destinatie pentru turistii independenti, dornici sa viziteze muntii impunatori si plajele cu nisip fin si alb. Localnicii, in mare parte budisti, sunt foarte prietenosi cu vizitatorii si parteneri spirituali de discutie. Preturile din zona sunt si ele atractive.

Ucraina

Ucraina, marea necunoscuta a Europei, este un nou obiectiv turistic fierbinte pentru turisti. Berea ieftina, Muntii Carpati si accesibilitatea crescuta catre malul Marii Negre sunt puncte de atractie majore, precum si legendarul Cernobil.

Iordan

Una dintre cele mai deschise si primitoare tari ale Orientului Mijlociu, Iordanul a devenit un punct turistic foarte important pentru Europa. Un mix de modernitate si traditii stravechi - aceasta este oferta de nerefuzat a Iordanului.

Danemarca

Iubitorii de ecologie, miscare pe bicicleta si spatii bine organizate vor adora tinuturile Danemarcei. Aici locuiesc, se spune, cei mai fericiti oameni ai planetei, care traiesc in armonie cu natura si adora sa petreaca.

Bhutan

Tinuturile muntoase din Bhutan sunt din nou disponibile pentru turism, chiar daca vizitarea nu se face in mod independent, ci doar in limitele impuse de autoritati.

Cuba

Havana, civilizatia cubaneza, safair-ul si muzica imbietoare sunt argumente suficiente pentru promovarea Cubei printre principalele tari de vizitat in 2012.

Noua Caledonie

Situata in inima Pacificului de Sud, Noua Caledonie este un paradis al peisajelor mirifice insulare si un mix fascinant al culturii galice si malaeziene.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea