Vacante

#anat #vacanta #holiday market #targ de turism

Targul International de Turism Holiday Market 2011 incepe in martie

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania organizeaza cea de-a doua editie a Targului International de Turism Holiday Market in ultima parte a acestei luni, la Palatul Parlamentului.

Holiday Market, editia de primavara 2011
 

Cei care vor sa caute oferte de vacanta pentru acest an au posibilitatea sa viziteze la Palatul Parlamentului prima editie a targului ANAT, Holiday Market. Este vorba despre editia de primavara, care gazduieste peste 100 de expozanti din tara si din strainatate. Vor participa la targul de turism expozanti din Cipru, Malta, Indonezia, Israel, Turcia si alte tari, conform comunicatului de presa ANAT.

De asemenea, la targul Holiday Market participa agentiile de turism ANAT, companii aeriene, birouri de turism ale unor tari in Romania, reprezentanti turistici zonali si autoritati locale.

Vizitatorii targului vor avea ocazia sa gaseasca pachete de vacanta pentru vara 2011, destinatii diversificate, precum si oferte speciale si de early booking, prin programul ANAT “Inscrieri timpurii”. "Intreaga industrie turistica, cat si publicul larg aveau nevoie de un turism organizat de profesionisti, la standarde internationale . Va asteptam sa va bucurati de vacantele ANAT si sa profitati din nou de programele speciale " Vacanta in tara mea - 2011" si de reducerile Early booking pentru destinatiile externe”, a declarat Corina Martin, presedinte ANAT, conform aceluiasi comunicat.

Pe langa tombola targului, cu premii constand in pachete turistice in Romania si strainatate, targul de turism Holiday Market are, incepand cu acest an, o pagina Facebook activa, cu informatii utile pentru cei interesati. Turistii pasionati de fotografiat se pot inscrie la un concurs de fotografie, cu premii diverse.
 

Afla cu ce oferte au venit expozantii anul trecut din articolele:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea