Vacante

Taberele de ski sunt cautate

Pentru ca vine vacanta, taberele de ski sunt tot mai cautate in statiunile montane din tara. O tabara la Predeal costa 1000 RON de persoana. In detaliile ofertei se afla chiar si informatii legate despre obiectele absolut necesare in bagaj, cum ar fi crema cu protectie antisolara, bocancii sau imbracamintea groasa. Oferta include 6 nopti de cazare cu pensiune completa, activitati recreative, supraveghere permanenta, concursuri. In plus, turistii beneficiaza de echipamentul complet de ski, precum si initiere si perfectionare 5 ore pe zi. Transportul pe cablu nu este inclus in pret. Tabara se incheie cu diplome de absolvire a cursului de ski. Alte statiuni, mai putin faimoase ca cele din Brasov sau Predeal, practica preturi mai mici. Pentru 5 zile in Busteni un loc se plateste cu 600 RON, insa cursul de ski este optional si contra-cost, adica inca 300 RON de persoana. Parintii care vor sa-si trimita copiii in taberele din strainatate platesc ceva mai mult. O tabara de ski in Austria costa 565 euro si are o durata de 10 zile. In pret intra cazarea in apartamente, transportul cu microbusul, pensiunea completa. Tabara asigura posibilitatea de a schia in statiunea Kaprun si Zell Am See si ofera servicii si facilitati precum piscina, trasee montane , ski nocturn, cursuri de supravietuire pe munte, jocuri de munte, sanius. Pe partie, copiii sunt indrumati de instructori de ski. Este bine sa stii

  • Echipament complet de ski Un echipament complet de ski costa 35 RON/zi pentru copii si 30 RON pentru adulti.
  • Echipament snowboard . Un echipament snowboard se inchiriaza cu 40 RON/zi.
  • Lectii particulare de ski si snowboard. Pentru o ora de ski se plateste o suma de 11 euro de persoana, pentru un grup de 3-5 persoane. Pentru 5 ore scoti din buzunar 9 euro de persoana. La snowboard lectia de o ora te costa 15 euro de persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea