Vacante

#water skiing #jet skiing #sporturi de apa #kitesurfing #scuba diving #surfing #vacante

Stiai care sunt cele mai iubite sporturi de apa? Iata de ce ar trebui sa le incerci si tu!

Sporturile de apa sunt, poate, cele mai mari distractii din timpul verii si nu numai. Ce poate fi mai frumos decat sa te bucuri de soare, de apa si de timpul cu prietenii? Dintre toata aceasta categorie de sporturi, cateva au castigat atentia si iubirea tuturor.

Desi nu este vara inca, putem face o escapada cu ajutorul imaginatiei si sa ne pregatim pentru momentele pe care le vom tine minte toata viata, cu atat mai mult daca vor participa membrii familiei si prietenii.

Nu mai sta pe ganduri! Ia-ti costumul de baie, uita-te la modele de caiace sau la oricare accesoriu pentru sportul pe care vrei sa il incerci in vara asta!

Iata care sunt cele mai iubite sporturi de apa:

 

Surfing

Cine nu viseaza sa faca surfing? Si daca si tu te-ai gandit, de ce sa nu incepi sa si pui in aplicare? Acest sport se bazeaza pe o idee simpla: pluteste pe o placa de surfing deasupra valurilor. Pe cat de simpla este ideea, pe atat de provocator este. Insa chiar daca nu ti-ar reusi o performanta in acest sport, tot este foarte distractiv si doar sa incerci.

 

Mersul cu caiacul

Pentru a merge cu caiacul, trebuie facute cateva lectii. Poate parea plictisitor, insa este foarte antrenant in realitate. Cele mai importante accesorii de care nu trebuie sa uiti sunt vestele de salvare.

 

Kitesurfing

Acest sport poate fi vazut ca un derivat extrem al inaltatul zmeului de cand erai copil. Merge pe acelasi principiu: trebuie sa controlezi un zmeu supradimensionat, doar ca acesta te va inalta deasupra apei pe care vei aluneca cu ajutorul unei placi de surf. Asadar, acest sport combina, de fapt, doua elemente.

 

Scuba diving

Un alt sport de apa iubit este scuba diving sau scufundarile. Este un mod foarte interesant si dinamic prin care poti vedea de aproape toate frumusetile lumii acvatice. Este important sa stii sa inoti inainte sa te avanti in aceasta activitate, asa ca, daca nu stii inca, poti invata pana atunci.

 

Jet skiing

In cazul in care nu doresti sa iti folosesti propria forta, poti incerca jet skiing-ul. Este unul dintre cele mai rapide moduri prin care poti parcurge suprafata apei si, in cazul in care exista valuri, jet ski-ul va sari deasupra apei. Cel mai important este sa porti o vesta de salvare, sa nu maresti viteza, mai ales daca nu esti sigur/a ca il poti controla si sa nu dai drumul ghidonului.

 

Water skiing

Daca vrei sa combini placerea de a fi pe ski-uri vara cu puterea unui motor, water skiing-ul este sportul perfect. Pentru acesta, insa, ai nevoie de un echilibru foarte bun. Ceea ce trebuie sa faci este sa te tii de un maner in timp de altcineva te plimba cu un jet ski sau alt tip de motor puternic pe apa.

Vara este perioada cea mai prielnica pentru a experimenta sporturile de apa. Nu doar ca sunt distractive, insa antreneaza corpul si mintea, fiecare dintre ele avand provocarile, dar si placerile proprii. Asa ca nu sta pe ganduri! Pregateste-te din timp! Tot ce mai ramane de facut este sa astepti vremea frumoasa pentru a-ti incepe cea mai frumoasa vara.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea