Vacante

#ski #statiuni #pamporovo #austria #destinatii ski # statiuni ski

Statiuni de ski cu preturi mici pentru vacanta

Statiunile de ski sunt la mare cautare in sezonul de iarna, insa nu toata lumea isi poate permite sa plateasca sume de peste 50 de euro pe noapte. Daca vrei sa te bucuri de partiile de ski cu bani putini, alege una dintre statiunile cu tarife reduse.
 

Pamporovo , Bulgaria
 

Pamporovo se afla in provincia Smolyan, din sudul Bulgariei si face parte dintre statiunile montane cele mai indragite ale tarii. Pamporovo este cunoscuta si ca una dintre cele mai sudice statiuni de schi din Europa si atrage turistii atat in perioada iernii, cat si vara. Destinatia este preferata de pasionatii de ski, snowboarding si de turistii veniti cu familia. Vizitatorii gasesc aici partii potrivite pentru incepatori si intermediari, hoteluri calitative, baruri si restaurante.

O camera la o vila de 3 stele costa 16 euro de persoana, pe noapte. Pretul include cazarea cu mic dejun.
 

Bad Hofgastein , Austria
 

Bad Hofgastein face parte dintre statiunile exclusiviste ale Austriei. Statiunea, cunoscuta ca destinatie pentru ski si spa, se afla in regiunea Salzburg, in valea Gastein. Bad Hofgastein face parte dintr-o retea de zone de ski si orase cunoscuta sub numele de Ski Amade. Aceasta din urma cuprinde aproape 30 de regiuni pentru schi si este una dintre cele mai mari din Europa. Turistii care aleg Bad Hofgastein pentru vacanta dispun de numeroase atractii, de la orasul pitoresc Bad Hofgastein la Kurpark sau Cascadia Sauna World.

Cei care fac rezervari din timp pot gasi preturi foarte atractive. Pentru un apartament dde 4 stele din statiune se poate plati un pret de 20 euro de persoana, pe noapte. In plus, in unele cazuri se acorda nopti in plus, gratuite, pentru anumite sejururi.
 

Bohinj, Slovenia
 

Bohinj este una dintre cele mai frumoase regiuni din Alpii Iulieni. Aflat in regiunea Carniola de Sus, din nord-vestul tarii, in inima parcului national Triglav, Bohinj este strajuit de Muntii Bohinj de Jos si de Muntii Triglav. Turistii gasesc aici o regiune muntoasa curata si atractiva, cu monumente istorice, sate si orase pitoresti, cu hoteluri, restaurante si hanuri primitoare. In timpul iernii, Bohinj devine un centru al sporturilor de iarna, in timp ce vara regiunea atrage iubitorii de kayak, pescarii si pasionatii de drumetii.

Cei care opteaza pentru un apartament platesc 19 euro de persoana pentru cazare. La pensiuni preturile incep de la 25 euro pe noapte.
 

Sursa foto: worldtravelattractions.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea