Vacante

#spania #destinatii 2012 #destinatii spania #barcelona #ibiza

Spania, o destinatie atractiva pentru 2012

Spania este una dintre cele mai ofertante destinatii de vacanta pentru cei care isi doresc sa se distreze. Petrecerile nesfarsite din Ibiza, luptele cu tauri si festivalurile anuale sunt cateva dintre principalele atractii in 2012.
 

Ibiza


In Ibiza, sezonul estival incepe din mai cu petreri in cele mai mari hoteluri si cluburi. Pe langa distractia nocturna , se organizeaza petreceri pe plaja in timpul zilei, la bar si piscina.
 

Barcelona


Pe 23 iunie are loc La nit de Sant Joan, una dintre cele mai mari festivitati din tot anul. Cu ocazia acestui eveniment se organizeaza petreceri in mai toate barurile din oras, au loc focuri de artificii si se danseaza pe plaja. Este singura noapte din an in care lumea poate dormi pe plaja, legal. Cei care vor sa stea departe de petrecerile incendiare si sa admire artificiile o pot face de pe Castelul Montjuic.
 

Teruel


Cei interesati de luptele cu tauri trebuie sa ajunga in orasul Teruel la mijlocul verii. Aici, la jumatatea lunii iulie, centrul orasului este animat de cantece, dansuri si tauri. Evenimentul atrage foarte multi vizitatori, astfel incat trebuie planificat din timp o calatorie in plina vara.
 

Salamanca


In septembrie, in Spania are loc Salamanca's Feria. Evenimentul incepe cu sarbatorirea Fecioarei din Vega, urmat apoi de o saptamana in care lumea bea, mananca si petrece. In timpul zilei se organizeaza targuri culinare si lupte cu tauri , in timp ce noaptea au loc focuri de artificii si concerte.
 

Tomatina


La sfarsitul lunii august are loc in Spania celebra bataie cu rosii. Festivalul atrage multa lume, iar cei care doresc sa participe sunt sfatuiti sa gaseasca oferte de cazare cu mult timp inainte. Evenimentul are loc in orasul Brunol, aflat in apropiere de Valencia. Tomatina include, pe langa batai cu rosii, concursuri de paella, dansuri, parade, focuri de artificii, muzica etc.
 

Semana Santa, Sevilla


Cei care isi petrec Pastele in Spania pot alege cea mai populara destinatie pentru acest eveniment, Sevilla. Semana Santa este unul dintre cele mai importante evenimente religioase din Spania.


Sursa foto: tripextras.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea