Vacante

#vacanta vara 2009 #creta #kemer #algarve #kara travel #paralela 45 #eximtur

Sejururi sub 500 euro pentru vara 2009

Desi suntem numai la sfarsit de primavara, iti poti face deja vacanta intr-o destinatie calda, unde sa te bucuri de soare si de apa marii. Fie ca mergi in Turcia, Grecia sau Portugalia, hotelurile si-au inceput demult activitatea si serviciile de calitate atrag prin preturile mici din aceasta perioada. Iti prezentam in continuare cateva variante de sejururi pentru urmatoarea perioada.

Soare si istorie in Grecia

Una dintre cele mai bine vandute oferte la targurile de turism ale primaverii a fost Grecia, multumita preturilor foarte bune si varietatii de activitati de aici. De exemplu, daca alegi Creta ca destinatie, ai la dispozitie nu mai putin de 7 variante de : , Hersonissos, Agios Nikolaos, Rethymno, Chania, Santorini sau Platoul Lasithi.

Una dintre cele mai intinse , Creta reprezinta o combinatie de pesteri, plaje si munti, acestia din urma fiind extrem de atragatori datorita naturii salbatice. Insula este o destinatie potrivita pentru turistii sportivi care doresc sa faca trasee montane, sa testeze sporturile acvatice, dar si pentru iubitorii de arhitectura si istorie.

La jumatatea lunii iulie un sejur de o saptamana te costa aici 469 euro, potrivit agentiei . Pachetul asigura transportul cu avionul, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele cu all inclusive si asistenta turistica. 

Turcoazul coastei turcesti

O destinatie la indemana in aceasta perioada este Turcia. Fie ca mergi cu masina personala, fie ca optezi pentru o cursa charter, peisajele marine din Turcia te vor impresiona prin culorile vibrante ale apei si tarmului. Si in Turcia gasesti hoteluri de foarte buna calitate la preturi accesibile, iar sejururile se pot combina oricand cu diverse activitati, inclusiv excursii optionale , pentru o vacanta cat mai variata.

Daca mergi in Kemer in luna iunie, platesti pana la 497 euro, pentru un sejur de o saptamana, potrivit agentiei Paralela 45. Pachetul asigura transportul cu avionul, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu all inclusive intr-un hotel de 4 stele si asistenta turistica.

Aflat in vestul Antalyei, la o distanta de 40 km, Kemer-ul ofera peisaje spectaculoase asupra Marii Mediterane si a Muntilor Taurus, acoperiti de paduri de pini.

in Portugalia

O alta destinatie promovata de operatorii de turism din Romania este Portugalia. Iar poate cel mai cunoscut loc pentru sejururile pe litoral este Algarve . Aflata in partea de sud a tarii, Algarve a devenit o importanta zona turistica portugheza, gratie plajelor cu nisip fin, climei blande de aici si comorilor istorice pe care le detine. Zona este ideala pentru iubitorii de natura salbatica, care isi doresc o vacanta intr-un loc pitoresc. Satele de aici poarta inca amprenta timpului, iar casele traditionale fac deliciul turistilor.

O camera te costa intre 29 si 69 euro pe noapte, potrivit agentiei Eximtur. Oferta este valabila pentru un hotel de 4 stele, cazare cu mic dejun.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea