Vacante

# vacanta slanic moldova #cazare slanic moldova #slanic moldova

Sejur la Slanic Moldova – Ce are aceasta statiune atat de special?

Daca te intrebi cu ce impresioneaza Slanic Moldova an de an pe turisti, iti putem spune ca aceasta statiune are propriile sale atractii, pe care nu le gasesti in alta parte. Statiunea este fermecatoare prin diversitatea moldava, prin peisajul montan si hotelurile primitoare cum este oportunitatea de cazare in Slanic Moldava la hotelul Modavia. Acest hotel este printre cele mai frumoase din statiune, incat ii face pe oaspeti sa se intoarca.

Slanic Moldova se afirma evident prin multe atractii turistice de neegalat, cum sunt:

  • Cazinoul Slanic Moldova construit in stil Art Nouveau, de arhitecti italieni, in perioada anilor 1892-1894
  • Complexul balnear Emil Racovita (1891-1895)
  • Inhalatorul (1912)
  • Parcul din centrul statiunii
  • Traseul turistic "300 de scari"
  • Izvoarele Minerale
  • Terenurile de tenis de camp
  • Cascada Slanicului
  • Cheile Slanicului.  

Cea mai buna cazare Slanic Moldova

La Slanic Moldova va puteti caza la hotelul Moldavia, care va permite o vedere panoramica uluitoare asupra statiunii si zonei montane. Acest hotel este perfect pentru cei care doresc sa se indeparteze de toate grijile si probleme stresante, de agitatia oraselor foarte aglomerate.

Hotelul este situat chiar in inima statiunii Slanic Moldova si are 27 de camere si 2 apartamente elegante si confortabile. Acestea sunt spatioase, unele pot avea pat matrimonial si balcon, iar atmosfera in interior este linistitoare. Turistii care s-au cazat la acest hotel s-au laudat cu experienta lor uimitoare, cu serviciile personalizate, mancarea excelenta si cazarea de lux. Ei spun ca au avut un sejur minunat si o primire calduroasa la receptie.

Locatia hotelului este fantastica, personalul excelent, iar camerele foarte confortabile si spatioase.

Una dintre cele mai mari bucurii la acest hotel este ca nu trebuie sa-ti iei mancare la tine, sau sa gatesti. Aici este un restaurant renumit in Slanic Moldova, la parterul hotelului Moldavia, considerat un paradis al gastronomiei. Are cele mai bune mancaruri din bucataria internationala si din bucataria traditionala romaneasca. Alaturi de cele mai bune preparate specifice locale, atent pregatite de bucatari, veti putea savura si vinuri de calitate.

Restaurantul hotelului Moldavia serveste un mic dejun delicios intre orele 8:00-10:00, care include o selectie de ceaiuri si diferite tipuri de cafea, branzeturi, mezeluri si lactate, fructe proaspete, prajituri de casa, diferite preparate calde. Toate aceste delicatese sunt servite intr-un decor incantator, intr-un restaurant plin de rafinament.

Serviciul este ireprosabil, iar selectia este larga de alimente dulci si sarate. Toate produsele sunt proaspete si de calitate, preparatele fiind realizate de bucatarii talentati de aici, dupa bunul plac intr-un mediu frumos, confortabil si complet echipat. Branzeturile, mezelurile, prajiturile si in general toate preparatele culinare sunt la standardele unui hotel fermecator, cu restaurant clasificat la 3 stele.

Cea mai frumoasa terasa Slanic Moldova

Vreti sa savurati masa sau un cocktail la aer curat, totul cu o priveliste de neuitat? Puteti face asta la hotel Moldavia, pe terasa in Slanic Moldova. La vederea acestei terase, cu mese elegante in zone ferite de soare prin umbrelele de dimensiuni generoase, veti dori sa va bucurati cat mai mult de vremea frumoasa, de aerul curat si de linistea inconjuratoare in aceasta vacanta.

Terasa cu vedere spre minunata statiune moldava are o capacitate de aproximativ 40 de locuri. Aceasta este una dintre cele mai elegante terase din statiunea Slanic Moldova. Aici atmosfera este relaxanta, deci ar putea fi locul perfect de facut o scurta siesta la aer curat. Terasa este bine expusa pentru a va bucura de soare si de privelistea naturii extraordinare.

De pe terasa restaurantului Moldavia puteti contempla in liniste statiunea Slanic Moldova si privelistea frumoasa asupra padurii.

Acest hotel din Slanic Moldova este foarte elegant, are camere cu dotari moderne (WIFI gratuit, TV, cablu tv) si paturi confortabile, personal extrem de serviabil si o locatie convenabila pentru multe obiective turistice. Statiunea este foarte frumoasa, are un farmec special, este perfecta pentru o vacanta cu prietenii sau o vacanta de familie in fiecare an.

FOTO: hotelmoldavia.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea