Vacante

#travelmax.ro #sejur muntenegru #vacanta muntenegru

(P) Sejur in Muntenegru cu Travelmax.ro!

Chiar daca vara este inca departe, acum este momentul potrivit pentru a incepe sa planifici vacanta pe care o vei petrece departe de stres si agitatia orasului. Muntenegru este o destinatie europeana tot mai atractiva si iti propune o multime de posibilitati de petrecere a concediului de vara. Iata care sunt ofertele de sejur in Muntenegru pe care le gasesti pe Travelmax.ro!

Odata cu castigarea independentei in anul 2006, statul Muntenegru a inceput sa fie din ce in ce mai vizitat de turisti. Cei care ii calca pragul nu au de ce sa regrete experienta: Muntenegru este presarat cu un relief divers, de la munti impozanti cu lacuri cristaline la plaje intinse, cu nisip fin.

Muntenegru poate fi o destinatie accesibila in perioada sezonului estival, iar Travelmax.ro iti face propuneri la preturi foarte bune, adaptate fiecarui buget.



In statiunea Becici, situata la doar 3 km de renumita Budva, poti petrecere un sejur relaxant la hoteluri de 3 pana la 5 stele si poti vizita atractii turistice , cum sunt manastirea Ostrog sau Parcul National Lovcen. Travelmax.ro iti propune sejururi in Becici de la 429 euro/persoana, cu cazare 7 nopti si transport cu avionul .



In Herceg Novi, cea mai mare statiune din Golful Kotor, poti avea parte de zile de relaxare la Hunguest Sun Resort (4 stele) la preturi foarte bune, in special daca alegi sa iti rezervi vacanta profitand de reducerea Early Booking oferita de Agentia Travelmax.ro! Profitand de aceste reduceri, vacanta ta din sezonul estival nu te va costa mai mult de 648.9 euro/persoana pentru cazarea timp de 7 nopti, cu demipensiune inclusa.
 

O vacanta in Sveti Stefan, una dintre cele mai luxoase insule din Muntenegru, se poate dovedi o experienta unica, prin faptul ca poate include cazarea in spatii mai putin conventionale, cum ar fi fortareata veche a resortului . Aceasta contrasteaza cu luxul oferit de hoteluri ca Azimut (4 stele) sau Romanov (4 stele). Travelmax.ro iti propune sejururi estivale in Sveti Stefan la preturi incepand de la 754 euro/persoana, cu cazare timp de 7 nopti.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea