Vacante

#destinatii vacanta de vara # destinatii vara #vara #vacanta #vacanta de vara

Se apropie vacanta de vara! Doua destinatii pe care sa le bifezi in acest an

Mai sunt mai putin de doua luni pana la venirea verii. Nu ti-ai facut inca planuri de vacanta? Poti incepe de acum! Iata doua dintre destinatiile de vacanta, perfecte pentru aceasta vara! Trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata!

Vacanta de vis in Costa Brava

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Un sejur de 7 nopti in Costa Brava porneste de la 395 de euro de persoana. In pret sunt incluse cazarea la hotel de 4 stele, transport cu avionul si un tur al Barcelonei.

In Costa Brava te poti bucura de plaje exceptionale, unde poti sta toata ziua tolonit la soare. In plus poti vizita parcurile naturale, gradinile botanice sau golfurile din zona. Ia-o la pas in drumetii organizate sau individuale, foloseste biciclete sau atv-uri, descopera mici orasele sau sate cu muzee precum cel dedicat lui Salvador Dali (localitatea Figueres), cartierul evreiesc din Girona, centrele de ceramica din La Bisbal, castelul si cazinoul din Peralada sau cladirile medievale din Pals sau Pubol. Sesiuni de shopping poti face in zonele comerciale din L’Escala, L’Estartit, Palamos, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guixols, Lloret de Mar sau Blanes.

Vacanta turistica in Polonia

Sursa foto: nstravel.ro

Daca vrei sa vizitezi Polonia, poti opta pentru o vacanta in Cracovia. Pentru un sejur de 5 nopti de cazare la un hotel de 3 stele pretul unei vacante incepe de la 1035 de lei de persoana. In pret mai sunt incluse micul dejun, transportul cu autocarul si un insotitor de grup. In plus, vei beneficia gratuit de o excursie la Auschwitz – Birkenau.

In drum spre Polonia, vei avea ocazia sa vizitezi Viena, unde se face un tur panoramic al Ringului pentru a vedea Parlamentul, Primaria, Opera, biserica Votiva si roata mare din Prater. Vom continua cu un tur pietonal de la Palatul Hoffburg la catedrala Sf. Stefan.

In Cracovia nu vei avea timp sa te plictisesti. Aici sunt o multme de monumente istorice si nu numai pe care trebuie sa le vizitezi. Printre acestea se numara castelul Wawel, catedrala, piata Rynek Glowny, Biserica Sf. Maria, fortul Barbican, cartierul evreiesc si fabrica lui Oskar Schindler. In pachet este inclusa si o excursie la Auschwitz (Oswiecim) unde vei putea vizita lagarele de exterminare naziste Auschwitz si Birkenau.

Sursa foto principala: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea