Vacante

#pasti #vacanta pasti #perfect tour #vacanta #1 mai

Sarbatori Pascale si de 1 Mai

Vacantele, momentele cand va puteti bucura de prezenta celor dragi, fericirea pe care o puteti aduce sau impartasi cu cei apropiat sunt adevaratele comori ale vietii. Pentru amintiri cu adevarat memorabile alaturi de cei dragi, planificati-va urmatoarea calatorie in unul dintre hotelurile special create pentru necesitatile Dumneavoastra, in care programele de animatie, locurile de joaca sau parcurile de distractii ii vor incanta pe copiii de toate varstele.

Acestea vor fi amintiri de neuitat, mereu vii... Agentii Perfect Tour au selectat pentru Dumneavoastra cele mai bune destinatii de vacanta pentru sarbatorirea cat mai frumoasa a Pastelui si 1 Mai. iepuras alb paste

IN REGATUL IORDANIEI (24 APRILIE – 04 MAI)

Amman este orasul-capitala al Iordaniei, unul din cele mai vechi din lume, fapt demonstrat de sapaturile arheologice efectuate in nordul orasului care arata ca Iordania a fost o zona locuita din timpuri imemorabile. In timpul colonizarii, atat grecesti cat si romane, orasul a purtat numele de Philadelphia si este considerat a fi unul din cele mai bine conservate orase romane in aceasta regiune, prezentand un numar impresionant de edificii antice. De vizitat: Amfiteatrul Roman, Vechiul Oras, Cetatea Jabal Al Qala, Vechiul Oras, Satul Kan Zaman, Drumul catre Aeroport, Satul Taibet Zaman, Wadi Mousa, 10 kilometri de Petra, Monumentul Soldatului Necunoscut – Sports City Center, Muzeul Naţional de Arheologie - Vechiul Oras, Muzeul de Costume si Bijuterii Tradiţionale, Orasul Vechi.

Pentru aceasta oferta veti plati 1309 Euro / persoana. Servicii incluse: bilet de avion, cazare 2 nopti la Marea Moarta (hotel 5*), cazare 7 nopti Aqaba (hotel 5*), mic dejun, cina, tur de oras Petra. Alte beneficii: Wadi Rum Safari Jeep Tur, Barbeque Lunch, Tratament cu namol la Marea Moarta, tur de oras Amman, ghid vorbitor de limba engleza. Intrarile la obiectivele turistice sunt incluse in program, cat si asistenta turistica oferita de agentie.

rumbabuocVACANTE IN RITM DE RUMBA IN CUBA - PASTE SI 1 MAI (24.04.2008 – 04.05.2008) Cuba are o aroma unica, dar si o reteta proprie pentru a atinge perfectiunea tropicala. Apa, cu delfini jucausi si corali roz, are o culoare despre care nu ati stiut ca exista. Nisipul alb va mangaie talpile goale, cand va plimbati pe plaja. Soarele va incalzeste in timp ce va sorbiti minunatul cocktail de rom. Aceasta este vacanta Dumneavoastra in Cuba, unde insula pare ca rasare din apele de cristal pentru a crea destinatia perfecta pentru o idila in Paradis! Costul pachetului este de 1970 Euro / persoana. Preturile includ: bilet de avion, 8 nopti cazare in Varadero (hotel 5*), all inclusive. Alte beneficii: 2 nopti cazare in Havana (hotel 4*), mic dejun inclus.

- SARBATORI PASCALE PE MALUL MARII NEGRE (NESSEBAR) (25 APRILIE - 04 MAI 2008) *Inscrieti-va pana la 1 februarie pentru a prinde oferta cu 5 % reducere! Tariful pachetului porneste de la 115 Euro / persoana / all inclusive. GOLDEN SANDS - SARBATORI PASCALE DE 5* (25.04.2008 – 04.05.2008) Vacanta la Golden Sanda costa 160 Euro / persoana. Serviciile incluse in pachet: 3 / 4 nopti cazare loc in camera Deluxe cu vedere la mare, 3 / 4 HB / persoana, Gala Lunch, bauturi incluse la Gala Lunch, DJ si decoratiuni de Paste.

SARBATORILE PASCALE IN INIMA MEDITERANEI SICILIA – GIARDINI NAXOS (PERIOADA 26 APRILIE – 2008) Tariful pentru aceasta oferta este de 795 Euro / persoana in camera dubla. Pretul include: bilet de avion, 6 nopti cazare la hotel Sporting Baia 4*, demipensiune (mic dejun si cina), diverse transferuri, masa traditionala de Paste pe data de 27 Aprilie, asistenta turistica din partea agentiei. paste rosu

PASTE IN ROMANIA - (25.04-29.04.2008) Pretul pachetului este de 450 Ron / persoana (cazare in camera dubla). Serviciile incluse de agentie: 3 cazari, pensiune completa, cocktail de primire, mese festive, programe agrement cu trasura.

1 MAI LA BAZNA (DURATA 30.04 - 03.05.2008) Pretul pentru vacanta de 1 Mai in Bazna este de 350 Ron / persoana (cazare in camera dubla). Oferta cuprinde: 3 cazari, pensiune completa, cocktail de primire, mese festive, programe agrement cu trasura. PASTE

VILA SELECT 3* - PREDEAL (PERIOADA 25.04 – 28. 04. 2008 - 3 NOPŢI) Tariful pachetului este de 365 Ron / persoana (cazare + mic dejun + Masa Festiva). (PERIOADA: 25.04 – 01. 05. 2008 - 6 NOPŢI) Costul este de 640 Ron / persoana (cazare + masa - fisa cont 40 Ron / persoana / zi) + Masa Festiva). euro2008-logoFII SUPORTER AL NATIONALEI - EURO 2008 – ELVETIA (PERIOADA 8.06 – 18.06.2008) Euro 2008 - Campionatul European de Fotbal - fii acolo! Rezultatul unei combinatii ciudate intre celti, elveti, burgunzi si romani, elvetienii sunt astazi un popor care imbina armonios cultura franceza, germana si italiana, mandru de istoria si rostul sau pe lume. euro fotbal

Te poti descurca usor cu elvetienii in oricare dintre limbile franceza, germana, italiana, intrucat acestea sunt limbi oficiale. Plus inca una - romansa (un fel de latina vulgara, asemanatoare cu limbile latine de azi, intalnita de altfel si in zone ale Spaniei si Italiei). Pentru a ajunge la Campionatul European de Fotbal va trebui sa platiti 2889 Euro / persoana / pachet 11 zile Euro 2008.

Serviciile incluse incluse in pachet sunt: bilet de avion 10 nopti cazare cu mic (hotel 3*), 7 cine in cadrul hotelului, 3 cine in cadrul unui restaurant specific ( 2 in orasul Zurich si 1 in orasul Bren ), transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras Zurich. Pentru mai multe informatii despre ofertele Perfect Tour de sezon va rugam sa ne contactati. Perfect Tour va poate oferi cele mai bune preturi, indiferent de perioada sau destinatie! Perfect Tour Adresa : Str. Sevastopol nr. 26, sector 1, Bucuresti Telefon: 080 10 88888 E-mail: info@perfect-tour.ro URL: www.perfect-tour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea