Vacante

#revelion #egipt

Sarbatoreste Revelionul in exoticul si fierbintele Egipt

Mai este foarte putin timp pana vom avea ocazia sa sarbatorim Revelionul alaturi de cei dragi. Ofertele sunt pe terminate, pentru excursiile din tara si din strainatate.

Daca nu stii inca ce destinatie sa alegi, incearca specialitatea anului, vacantele exotice . Daca te-ai saturat de insulele obisnuite si iti doresti ceva nou, gandeste-te la o destinatie care sa-ti ofere plaja, corali, desert, lux, istorie si multa voie buna : Egipt. Agentia de turism Europa Travel propune excursii in diferite zone ale Egiptului : Sharm el Sheikh, Hurghada , El Gouna . Amatorii de croaziere au de ales intre Croaziera Misterul Piramidelor si Croaziera Secretul Sfinxului.

Sejur in statiunile egiptene de top

piscina el gounaAlege El Gouna si vei sta intr-un hotel care imbina armonios arhitectura araba si cea egipteana nubiana. Construit de un renumit arhitect, Michael Graves, hotelul se intinde pe noua insule inconjurate de gradini, adevarate oaze de liniste, la doar 20 km de orasul Hurghada. Este destinatia potrivita pentru o vacanta cu familia , pentru o luna de miere sau chiar pentru pasionatii de sport.

Drumul catre piramide al croazierelor

Daca te gandesti sa-ti petreceti una sau doua saptamani in tara piramidelor, o croaziera este alegerea perfecta. Vei putea vizita obiective turistice cunoscute precum Colosii Memnon, Valea Regilor, Templul Mortuar al Reginei Hatshepsut, Obeliscului Neterminat, Piramidele si Sfinxul de pe platoul Giza , etc. Un moment impresionant in reprezinta spectacolul de sunet si lumini la Piramide. Ai ocazia sa inveti cum se prelucreaza alabastrul intr-un atelier de pe malul Nilului, dupa care te plimbi cu felucca pe fluviu, o ambarcatiune traditionala facuta din lemn. Daca vrei sa stii mai multe amanunte despre ofertele de la Europa Travel, le gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea