Vacante

#litoral 2012 #programul litoralul pentru toti #oferte litoral

S-a lansat programul Litoralul pentru toti pentru vara 2012

Programul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru toti 2012" s-a lansat la sfarsitul lunii aprilie. Programul turistic se desfasoara in perioada 3 mai - 14 iunie 2012.
 

Ce contine editia Litoralul pentru toti 2012


La programul turistic s-au inscris hoteluri de pe litoralul romanesc, de la o stea la 5 stele, care ofera sejururi de 6 nopti de cazare la preturi competitive. Astfel, turistii care vor opta pentru o oferta din program vor plati intre 179 lei si 549 lei de persoana, in functie de tipul de hotel in care vor sta. Cele mai multe hoteluri inscrise in program sunt cele din Mamaia.

La un hotel de 1 stea, 6 nopti de cazare fara mic dejun costa 179 lei. La un hotel de 3 stele, sejurul fara masa costa 209 lei, iar cel cu mic dejun costa 279 lei de persoana. Un sejur de 3 stele fara mic dejun costa 249 lei, iar cel cu mic dejun, 379 lei de persoana. In cazul hotelurilor de 4 si 5 stele, sejururile includ micul dejun si costa 439 si, respectiv, 549 lei de persoana.
 

Despre programul turistic Litoralul pentru toti 2012


Programul "Litoralul pentru toti" este lansat de catre Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si de catre patronatele hoteliere.

Cei interesati de achizitionarea unui pachet de vacanta de acest tip pot contacta agentiile de turism membre ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Incepand cu data de 7 mai, vor fi afisate pe internet listele cu hotelurile inscrise in program.

Programul "Litoralul pentru toti" urmeaza sa aiba o pagina oficiala unde turistii pot gasi toate informatiile cu privire la aceste oferte. Programul turistic se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie si contine oferte valabile pentru vacantele de pe litoralul romanesc desfasurate in acest an.

Conform reprezentantilor ANAT, preturile au ramas aceleasi ca anul trecut, pentru a incuraja turistii sa-si petreaca o vacanta la mare in Romania cu bani putini.

Sursa foto: wallpaperlinux.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea