Vacante

#rio #rio de janeiro #brazilia

Rio de Janeiro in ritmuri fierbinti de samba

Brazilia este taramul fagaduintei pentru iubitorii de plaja si dans. Iar cel mai fierbinte dintre pamanturile sale este fara indoiala Rio de Janeiro . Cateva oferte cu destinatia Rio

Tot mai multi romani aleg aceasta destinatie pentru vacanta, fie in perioada estivala, fie in alte perioade din an. Avand in vedere clima din Brazilia, se recomanda vizitarea in lunile decembrie – martie. Tot in aceasta perioada, si anume in februarie, daca te afli in Rio, poti participa la marele Carnaval .

Un sejur de 9 zile poate costa in jur de 1500 de euro de persoana, iar in perioada Carnavalului, tariful este cam de 2000 de euro. Daca vrei sa pleci pe cont propriu, trebuie sa stii ca in general un bilet dus-intors pentru Rio de Janeiro costa intre 850 si 1000 de euro. Odata ajuns, poti sa te cazezi la unul dintre numeroasele hoteluri ale orasului. Preturile pornesc de la 70 de euro pe noapte.

De ce Rio este atat de iubit

Pentru ca lumea care a fost acolo s-a intors indragostita de acest oras. Se spune ca oamenii de aici sunt in cea mai mare parte extrem de ospitalieri, vesnic binedispusi si plini de viata. Un alt motiv il reprezinta varietatea de obiective turistice si de calitati de care se bucura Rio. Este ceva de facut pentru fiecare.

Nu degeaba il numesc localnicii ”cidade maravilhosa”. Plajele Copacabana , Ipanema si Leblon sunt asaltate de turisti pe toata perioada anului, fiind unele dintre cele mai cunoscute din intreaga lume. Succesul imens al echipei nationale de fotbal a deschis Brazilia unui public si mai larg. Turistii pot sa viziteze in Rio Stadionul Maracana , in partea de nord a orasului.

Capacitatea acestuia este una dintre cele mai mari din intreaga lume, in el intrand aproximativ 200.000 de persoane. Nu poti sa vizitezi Rio de Janeiro fara sa urci pe Corcovado , unde troneaza simbolul oficial al orasului, statuia lui Isus Cristos Mantuitorul ("Cristo Redentor"). Cu o inaltime de 30 de metri, statuia este vizibila din orice parte a orasului. Merita sa faci o excursie pe acest munte, contra unei sume de aproximativ 30 de euro, pentru ca te vei bucura de una dintre cele mai spectaculoase privelisti din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea