Vacante

#rina hotels #poiana brasov

Rina Hotels, servicii de calitate si facilitati pentru clienti

Statiunea brasov este una dintre cele mai vizitate statiuni montane din Romania, indiferent de perioada din an. Pentru un sejur confortabil, poti alege unul dintre hotelurile de 3 stele din lantul hotelier Rina Hotels

Rina acasa .ro/ acasa .ro/tirol" title="tirol">tirol " title="tirol">Tirol

Un hotel care se promoveaza prin locatie, calitatea serviciilor si nivelul ridicat de confort este Rina Tirol. Printre facilitatile puse la dispozitie de hotel, una foarte utila pentru familile cu copii o reprezinta gradinita. Adulti pot sa-si petreaca timpul la sauna sau masaj sau pot sa profite de transferul de partie, oferit de hotel. Cei care au nevoie de internet si in vacanta dispun de conexiune WIFI in spatiile publice ale hotelului. 

Camerele hotelului sunt dotate cu paturi confortabile, cu un mobilier modern si original ca design, televizor, telefon, minibar, cu bai dotate cu cadita de dus sau cada. 

Sursa foto: Rina Hotels

Rina Tirol este un hotel amplasat ideal in centrul statiunii Poiana Brasov, avand acces rapid la cele mai importante centre din statiune. 
 

Rina Vista
 

Rina Vista face parte din lantul hotelier Rina Hotels. Este un hotel de 3 stele, amplasat la o altitudine de 1030 metri. Gratie structurii sale pe 6 nivele, Hotelul Rina Vista ofera o panorama deosebita asupra Masivului Postavarul. 

Clientii hotelului dispun de camere confortabile, amenajate intr-un stil modern. Cei care merg cu familia pot profita de serviciile oferite de gradinita pentru copii. Cei mici vor fi sub supraveghere calificata, in timp ce parintii pot sa se relaxeze la masaj. 

Restaurantul hotelului dispune de 250 de locuri si propune clientilor sai preparate din bucataria romaneasca si internationala. Restaurantul este potrivit pentru evenimentele business, pentru evenimentele private si diversele reuniuni. 

Sursa foto: Rina Hotels

Profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite impreuna cu puritatea naturii sunt principalele atuuri ale hotelului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea