Vacante

#restaurante celebre #restaurante barcelona #restaurante spania

Restaurante celebre in Barcelona

Barcelona este faimoasa pentru celebrele ei tapas, gustari delicioase pe care le poti servi oricand si pentru gastronomia ei spaniola. Una dintre cele mai bune modalitati de a experimenta cultura spaniola este sa mergi la un restaurant faimos din Barcelona, unde te bucuri de un decor special si de o mancare grozava.

Iata in continuare unele dintre cele mai bune restaurante din Barcelona:
 

Restaurantul Torre d'Alta Mar


Torre d'Alta Mar este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate restaurante ale Barcelonei. Clientii acestuia se bucura de preparate dintre cele mai fine si de o panorama spectaculoasa asupra orasului si marii. Meniul este compus din preparate din carne si peste, precum si din mancaruri fine precum trufele si caviarul. Torre d'Alta Mar se situeaza la 75 de metri deasupra nivelului marii si este decorat in stil avangardist.
 

Restaurantul Don Palillos


Don Palillos este un restaurant inedit din Barcelona, care serveste gustari traditionale tapas si fructe de mare impreuna cu preparate asiatice, din Japonia, China, Thailanda, Vietnam. Clientii pot cere un meniu de degustare, care costa intre 55 si 75 euro . Un pranz costa 20 euro.
 

Restaurantul Moments


Moments este un restaurant elegant din hotelul Mandarin Oriental care pune la dispozitia clientilor sai preparate catalane clasice si mancaruri interpretate intr-o maniera moderna, inedita. In 2011, restaurantul a fost premiat cu o stea Michelin. O masa aici costa in jur de 100 euro de persoana.
 

Restaurantul Arola


Restaurantul Arola se afla la al 2-lea etaj al hotelului Hote Arts. Restaurantul are o terasa frumoasa si divertisment cu muzica live. Clientii pot opta pentru un meniu de degustare de tapas la 50 euro. Felurile principale incep de la 28 euro.
 

Restaurantul Paradis del Pep


Restaurantul Paradis del Pep este un restaurant din Barcelona care serveste in fiecare zi noi feluri de mancare, cea mai mare parte a acestora fiind cu fructe de mare. Pentru pasionatii de fructe de mare si peste, acest restaurant este cea mai buna alegere, gratie prospetimii ingredientelor si calitatii preparatelor. O masa costa aici in jur de 85 euro de persoana.

Sursa foto : grupcosta.es
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea