Vacante

#restaurante celebre #restaurante #restaurante viena # restaurante austria

Restaurante celebre din Viena

Viena este celebra pentru snitele sale si nu numai. Metropola vieneza are restaurante si localuri elegante, cu preparate deosebite. Planifica un pranz sau o cina la unul dintre cele mai bune restaurante din Viena.
 

Altwienerhof


Cei care doresc sa ia masa intr-un restaurant elegant si faimos din Viena pot alege Altwienerhof. Restaurantul Altwienerhof este apreciat cu punctaj maxim de catre Frommers. Localul se afla in hotelul Altwienerhof, in apropiere de palatul Schonbrunn, intr-o cladire care dateaza din 1870. Restaurantul este specializat in bucatarie austriaca si franceza si este considerat unul dintre cele mai bune restaurante din Viena. Pretul pentru un fel principal se situeaza intre 12 si 21 euro.
 

Dining Room


Dining Room este un restaurant de lux din Viena, cu specific international. Restaurantul se afla intr-o casa privata si are o capacitate de numai 12 clienti. Ideea este aceea de a servi numai cativa clienti cu mancare de foarte buna calitate, intr-un mediu intim si linistit. Meniul are un pret fix, de 44 euro. Este necesar sa se faca rezervare si sa se confirme.

Korso bei der Oper

Korso bei der Oper este un restaurant sic, cu specific international, aflat in hotelul Bristol. Decorul luxos este compus cu coloane in stil baroc, un tavan impunator, candelabre si semineu. Meniul este compus din preparate traditionale si moderne. O masa cu trei feluri are un pret fix de 68 euro, iar una cu 4 feluri ajunge la 90 euro.
 

Morwald im Ambassador


Turistii care doresc sa cunoasca gastronomia vieneza intr-un loc rafinat pot merge la Morwald im Ambassador. Meniul contine preparate clasice vieneze si se schimba in functie de sezon. Un fel principal costa intre 24 si 34 euro. Pentru pranz, platesti intre 29 si 39 euro, iar pentru cina, intre 75 si 110 euro.
 

Steirereck


Steirereck este un restaurant in stil rustic , intim si primitor, care isi serveste clientii cu mancaruri traditionale austriece si cu noi preparate moderne. Meniul se schimba zilnic, in functie de ingredientele proaspete de la piata. Un fel principal costa intre 15 si 25 euro.

Sursa foto: hotelcapri.at
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea