Vacante

#restaurante celebre #restaurante #restaurante roma #restaurante italia

Restaurante celebre din Roma

Roma este un oras viu, incantator, cu o atmosfera speciala. Una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poate avea un strain in Roma este sa mearga la un restaurant renumit. Gastronomia locala, decorul, muzica, toate ofera o seara speciala, de neuitat.

Iata in continuare unele dintre cele mai bune restaurante din Roma:
 

Fortunato al Pantheon


Fortunato al Pantheon este un restaurant cu gastronomie clasica italieneasca, ideal pentru cei care isi doresc sa incerce o portie de spaghete intr-un loc deosebit. Restaurantul este vizitat de politicieni si apreciat pentru preparatele sale. Fortunato al Pantheon dispune si de o terasa in perioada calduroasa. Pretul unei mese este de aproximativ 40 euro.
 

Ditirambo


Ditirambo se afla in apropiere de Campo dei Fiori. Restaurantul pune la dispozitia clientilor sai un meniu cu specialitati din Roma interpretate intr-o maniera moderna. Vinurile sunt de calitate si la preturi accesibile. Pastele sunt proaspete, facute zilnic, iar deserturile si-au castigat fani. Pretul mediu al unei mese aici este de 30 euro.
 

Il Convivio di Troianai


Il Convivio di Troianai este considerat unul dintre cele mai bune restaurante din Roma. Lumea vine aici pentru a lua masa sau folosesc restaurantul la ocazii speciale , gratie decorului elegant si a mancarii gustoase. Clientii pot opta pentru mancaruri traditionale sau preparate moderne, realizate din ingrediente de sezon. Cei care vin aici pot comanda jumatati de portii astfel incat sa faca o degustare a mai multor feluri de mancare. Il Convivio di Troianai este apreciat pentru prezentarea deosebita a mancarii care are un design special. O masa costa aici in medie 120 euro.
 

La Tavernaccia


La Tavernaccia este un restaurant afacere de familie, cu o atmosfera prietenoasa, ideal pentru cei care vor sa se delecteze cu preparatele italienesti. De la bruschettele cu prosciutto la paste, pizza si lasagna, La Tavernaccia isi atrage clientii datorita mancarurilor sale gustoase, proaspete, la preturi accesibile. Pretul unei mese este de 25 euro.

Sursa foto: nycerome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea