Vacante

# vacanta exotica #republica dominicana #destinatii de vacanta #vacanta republica dominicana

Republica Dominicana, destinatia de vacanta perfecta pentru cupluri, familii si grupuri de prieteni

A mai ramas putin pana la vacanta de iarna. Daca adori plajele si locurile insorite, atunci Republica Dominicana este destinatia perfecta pentru tine.

 

Daca iti doresti o vacanta relaxanta, departe de agitatia oraselor, unde sa te bucuri de plaja, soare si natura, destinatia perfecta este statiunea La Romana, un resort de 5 stele din Republica Dominicana. Aici te vei putea bucura de plaje de vis si activitati care te vor face sa-ti amintesti de fiecare data cu drag ce aceasta vacanta.

Destinatia este cautata atat de persoanele singure, de grupuri de prieteni avide de distractie cat si de cupluri sau familii, deoarece aici vei gasi activitati perfecte pentru orice gusturi si nu ai nici cea mai mica sansa sa te plictisesti.

Republica Dominicana este o destinatie perfecta atat pentru cupluri, cat si pentru grupuri de prieteni sau chiar familii cu copii. Statiunea La Romana iti ofera posibilitatea de a te bucura de o vacanta intr-o atmosfera intima, spectaculoasa. Aici te poti bucura de plaje cu nisip alb, fin, si ape limpezi, cum numai in poze poti vedea.

Statiunea La Romana este cunoscuta pentru cluburile sale de golf. Aici se afla unele dintre cele mai cunoscute cluburi din lume, precum: Casa de Camp, Teeth of the Dog sau The Links. Pentru iubitorii de pertreceri trebuie sa stii ca in La Romana petrecerile de noapte si distractiile nu lipsesc. Acestea sunt gazduite atat de unele resorturi, cat si de localuri sai chiar pe palaja, iar atmosfera este una unica, cum nu vei mai intalni in alt loc de lume. Tot aici te poti bucura de cursuri de echitatie sau de snorkeling.

Luna de miere in Dominicana?

Luna de miere este cea mai importanta vacanta din viata unui cuplu. Destiantia de vacanta este, de regula, una exotica, intr-un loc considerat de cupluri a fi magic. Republica Dominicana este, din acest punct de vedere, destinatia perfecta. De la clima tropicala, plajele romantice cu nisip fin si apa de culoare turcoaz, scuba diving, spa si masaj si pana la petrecerile si activitatile de pe insul, Republica Dominicana este locul perfect pentru un cuplu de proaspat insuratei. Daca iti doresti sa-ti planifici luna de miere in acest loc mirific, trebuie doar sa intri pe roju.ro si sa cauti o oferta personalizata care sa se potrivesca cerintelor tale.

Rezerva pe ROJU.ro sejurul tau in Republica Domincana si alege in timp real direct pe website din zecile de variante disponibile, pe cea care se potriveste cel mai bine bugetului si nevoilor tale. Tot pe roju.ro poti gasi o multime de infomatii despre Republica Dominicana si despre activitatile de aici. 

Fa-ti de acum o rezervare daca iti doresti sa te bucuri de un sejur de 1 Decembrie, de Craciun, Revelion sau chiar de 8 Martie, in paradisul tropical denumit Republica Dominicana.

Urmareste periodic Roju.ro pentru a descoperi oferte de vacanta cu discount-uri si alege ofertele Early Booking sau Last Minute, daca iti doresti sa faci economii.

Perioada ideala pentru un sejur in Republica Dominicana

Lunile decembrie, ianuarie, februarie si iunie sunt perfecte pentru un sejur in Republica Dominicana.

Pe Roju.ro poti fasi pachete pentru un sejur de 7 nopti incepand de la 1139 de euro de persoana. Acestea sunt all inclusive, si includ ghid turistic, bagaj de cala, taxe de aeroport si transfer pana la resort.

In perioada octombrie 2021- aprilie 2022, poti gasi zbor direct, de tip charter catre Republica Dominicana, din Bcuuresti, Cluj-Napoca sau Madrid.

Despre Roju.ro

ROJU Travel este agentie de turism tour operatoare care functioneaza pe piata de mai bine de 15 ani si integreaza in website-ul propriu toti operatorii de turism din Romania si peste 178.000 operatori de cazare din toata lumea. Totul pentru a oferi statusul disponibil in timp real, pentru orice vacanta rezervata pe www.roju.ro.

Alege filtrul de disponibilitate si se vor afisa doar vacantele cu disponibilitate pe loc!

Suntem foarte prompti si pe chat, e-mail  sau social media:

www.facebook.com/roju.ro

www.instagram.com/roju.ro

Iacob Traian Aurelian

rezervare@roju.ro

0752.200.003

 

Rethink, Relax, Rejoy with ROJU.ro!

FOTO: roju.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea