Vacante

#plaja vadu #plaja corbu #plaja salbatica #reguli de acces #turisti

Reguli de acces pe plajele Vadu si Corbu. Ce NU mai au turistii voie din acest an

Exista noi reguli de acces pentru turistii care vor sa-si petreaca vacanta pe plajele salbatice Vadu si Corbu. Cei care isi doresc sa-si petreaca weekendurile sau concediile aici vor fi nevoiti sa le respecte.

 

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii interzice amplasarea beach-barurilor. Exista insa si o veste buna. Vor fi amplasate puncte de prim ajuor. 

Mai mult, la Vadu va fi o singura zona destinata camparii, iar la Corbu camparea va fi permisa foar pe faleza inalta.  Mai mult, pe plaja vor putea fi montate doar umbrelele si sezlongurile aduse de turisti, de acasa. Nici accesul skijet-urilor nu este permisa in aceste zone.

Regulile au fost luate pentru a se pastra autenticitatea locurilor si pentru ca proteja ariile naturale, dar si pentru a le permite turistilor sa se bucure, in continuare, de plajele salbatice.

"E vorba de niste reguli de utilizare a zonelor. Am incercat sa creionam cateva reguli ca totul sa se desfasoare mai prietenos cu mediul", a precizat Viorica Bisca, reprezentantul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, potrivit realitatea.net.

"Ele sunt reguli stiute de noi agentii si de turistii care frecventeaza zonele salbatice. Sunt cunoscute, ce trebuie sa faca turistul? Sa nu intre cu masina pe plaja! Ceea ce ma bucura la Administratia Biosferei e ca a pastrat cele trei parcari", a afirmat Stelica Murariu, manager cherhana.

FOTO: ctnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Adevaratul loc al Botezului Domnului

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Ce trebuie sa faci de Sfantul Ilie, ca sa nu-l superi

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Sfaturi pentru vacante si calatorii in siguranta

Experti Vacante & Calatorii

Expertul Acasa.ro, Maria Chirculescu: Cuibul vulturilor sau “Cuibul lui Dumnezeu”? Stepantsminda, Caucaz

Experti Vacante & Calatorii

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Istoria democratizarii ciocolatei

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare