Vacante

Reduceri la biletele CFR

CFR suplimenteaza trenurile spre litoral si ofera reduceri pentru biletele de tren.

Litoralul romanesc si-a incheiat pregatirile pentru primirea turistilor, insa deocamdata nimeni nu pare interesat sa-si inceapa vacanta acum. Din cauza lipsei clientilor, unii patroni inca nu au deschis localurile, asteptand a doua jumatate a lunii iunie, cand se spera ca litoralul va fi mai animat.

O incurajare si un indemn in acest sens vine din partea CFR-ului, care va suplimenta numarul trenurilor cu legatura directa cu litoralul romanesc, din principalele orase ale Romaniei.

Calatorii beneficiaza de reduceri la transport pentru grupurile mici, intre 2 si 5 persoane, pentru transportul din weekend sau pentru achizitionarea biletelor de calatorie dus-intors.

Turistii care se vor indrepta spre litoral pot alege oferta “Minigrup 2 – 5”, care este valabila 5 zile din 7 ale saptamanii (exceptie vineri si duminica), cu reduceri intre 10% si 25%, pentru toate categoriile de tren, la clasa a II-a. Daca din grup fac parte si copii sau adolescenti cu varste pana in 18 ani, atunci se calculeaza doi copii = un adult. Pentru numere impare, ultimul copil se considera adult (un grup de 3 copii/adolescenti inseamna 2 adulti).

O alta posibilitate o reprezinta “Cartea VSD”, pentru zilele de vineri, sambata si duminica. Pentru “calatoria dus-intors” se acorda o reducere de 10%. Cartea VSD acorda dreptul de a efectua in cursul fiecarui weekend din perioada de valabilitate o calatorie dus-intors la alegerea calatorului, cu o reducere de tarif:

- 60% pentru tineri sub 26 de ani, la trenurile personale, clasa I -a sau a II-a;- 50% pentru ceilalti calatori, la trenurile personale, clasa I -a sau a II-a;- 35% la trenurile accelerate clasa I-a sau a II-a;- 30% la trenurile rapide clasa I-a sau a II-a;

- 25% la trenurile intercity clasa I-a sau a II-a.

Pentru trenurile accelerate, rapide si intercity se plateste integral tariful tichetului de rezervare.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea