Vacante

Rasfat african intr-un complex turistic de lux II

Cand te saturi de atata relaxare, poti profita de activitatile care sunt propuse.

Pentru cei mai prudenti dintre turisti, a avea parte de senzatii tari fara sa miste un deget nu este un lucru imposibil. Trebuie doar sa stea pe terasa ca sa poata privi elefantii trecand prin zona. Noaptea auzi ragetul leilor in jungla.

Se fac expeditii de 3 zile prin , cu un cort echipat cu toate cele necesare, astfel incat nu duci lipsa de nimic. In schimb vezi de aproape viata animalelor salbatice, chiar si a celor mai fioroase.

Alte excursii propun sa mergi pe urmele animalelor, impreuna cu un insotitor care te invata sa le recunosti. Poti alege un safari- foto daca te pasioneaza fotografia, ca sa ai cat mai multe amintiri din vacanta. Se practica deasemenea si -ul.

masa afara africaTu esti cel mai important pentru personalul complexului

Cand te intorci din plimbari, te asteapta valetul personal care stie dupa numai o zi preferintele tale, cum bei cafeaua, cum iti place sa fie facute ouale, etc. Cei atrasi de gastronomie au posibilitatea sa faca niste cursuri cu bucatarii complexului, adevarati artisti in domeniu. Sau sa guste unele vinuri, indrumati de un cunoscator.

Desi chiar si 3 zile de vacanta intr-un astfel de complex costa mult, serviciile impecabile si felul in care esti tratat te pot face sa uiti de bani si sa te bucuri de alegerea facuta.

Pentru cine sunt destinate vacantele safari

piscina particulara africaIn general, un astfel de complex de lux se potriveste mai bine turistilor mai in varsta, cuplurilor aflate in luna de miere, celor care-si doresc o escapada romantica sau o vacanta aventuroasa, familiilor cu copii mai mari.

Sunt mai putin indicate pentru cei care au copii mici, pentru turistii care obisnuiesc sa calatoreasca impreuna cu animalele lor de casa, sau pentru tinerii singuri.

Doua astfel de complexe turistice de lux din Africa sunt Ngala Private Game Reserve and Lodge si Singita Private Game Reserve.

Prima parte a articolului o gasesti aici.

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea