Vacante

#rail europe #tren #perfect tour

Rail Europe vine si in Romania

Cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, agentia Perfect Tour si Rail Europe aduc posibilitatea de a calatori cu trenul oriunde in Europa.

Rail Europe este o retea internationala care uneste intreg continentul. Romanii care calatoresc in vacanta, in interes de afaceri, pentru interese de familie, etc, beneficiaza acum de parteneriatul celor doua companii.

Poti calatori oriunde pe continentul european. Reteaua feroviara este intr-o permanenta imbunatatire. In acelasi timp se economisesc bani si timp, gratie rapiditatii si eficientei acestui mijloc de transport.

tren RTrenurile din oferta Rail Europe sunt de mai multe tipuri: de mare viteza, regionale, panoramice, de noapte, etc. Marcile si numele lor tin de obicei de tara in care sunt folosite: SNCF pentru Franta, DB pentru Germania, SBB pentru Elvetia, etc. Mai exista si trenurile “internationale” de tip Eurostar, Thalys, Elipsos, etc.

 

Perfect Tour a devenit GSA, in premiera pentru Romania

"Perfect Tour este astăzi agent autorizat al celor mai mari touroperatori internationali (TUI, Neckermann, Dertour , GTA), de asemenea este si agent autorizat pentru liniile de croaziera Carnival si Costa. In premiera pentru Romania, Perfect Tour a devenit GSA (General Sales Agent) pentru Rail Europe. Rail Europe este distribuitorul numarul 1 pentru produse europene de transport feroviar din intreaga lume (Europa, America, Australasia, Asia, Africa)” a declarat in exclusivitate pentru acasa.ro Tatiana Bulubica, Coordonator PR (Perfect Tour).

Am intrebat-o motivul pentru care s-au gandit sa ofere un astfel de serviciu clientilor agentiei.

“Aceasta idee ne-a venit pentru ca am dorit sa aducem clientilor nostri modalitati inedite de a calatori si de a vedea lumea, ceea ce ar insemna automat si experiente unice si memorabile. In plus, dorim ca romanii sa descopere eficienta si siguranta unei calatorii cu trenul, ce se traduce prin distante mici fata de hoteluri, accesibilitate cu transportul public, transferuri scurte, peisaje foarte frumoase, comoditate. Apoi, este cea mai buna modalitate de a pleca in calatorie cu toata familia, chiar si cu copiii", a explicat aceasta.

Trenurile functioneaza 365 zile pe an si au un timp exact de plecare si de sosire. Majoritatea rutelor ofera o mare varietate de servicii. Statiile sunt legate de marile aeroporturi si exista posibilitatea de transfer direct din avion in tren, in marile orase.

Calatori in garaPreturi pentru bilete in reteaua Rail Europe

Preturile incep de la 25 euro pentru trenurile de zi si 35 euro pentru cele de noapte, pe o ruta Paris-Milano sau Paris-Torino. Pretul pentru calatorii intre Londra si Paris sau Bruxelles incep de la 75 euro. Pentru o calatorie de la Paris pana in Belgia, Paris-Germania sau Paris-Olanda platesti in jur de 29 euro.

Majoritatea biletelor dus-intors includ rezervare obligatorie. Taxele variaza in functie de datele si orele de plecare. Se fac rezervari cu 120 zile inainte, cu 90 zile inainte, etc. Se acorda taxe pentru rezervarile facute inainte. Locurile sunt asigurate prin bilet.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea