Vacante

#austria.info #austria # vacanta austria # ski austria # austria wellness # radstadt

Radstadt - Ski amade

In orasul istoric , situat in inima celei mai mari regiuni de schi a Austriei, "Ski amade“ va asteapta confort, ospitalitate si atmosfera familiara.
 
Oraselul, vechi de 700 de ani, cu 5000 de locuitori si aproximativ 4000 de paturi pentru oaspeti, in care inca se mai pastreaza o mare parte din zidurile si masivele turnuri ale vechii cetati, este situat in apropiere de Salzburg. Aici se poate ajunge foarte usor pe autostrada Tauernautobahn (A10). Pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de clipe de neuitat petrecute pe snowboard sau pe schiuri, va stau la dispozitie 270 de instalatii de urcare si 860 km de partii, iar pentru toate acestea aveti nevoie de un singur abonament de schi (!).

O experienta impresionanta veti avea in regiunea „Ski amade" si pe Leaganul de Schi Radstadt , unde, odata cu inceperea noului sezon de iarna, va fi inaugurata prima telecabina cu 10 locuri din regiune. Prin intermediul ei, schiorii vor ajunge in mai putin de 8 minute din vale, pana pe partie. In plus, acest Ski-Eldorado, care ii incanta pe toti membrii familiei, ferit de vant si cu zapada garantata, este renumit si pentru partiile sale, de o calitate exceptionala.

Autobuze de schi gratuite: sunt mijloacele de transport care nu numai ca va duc catre Leaganul de Schi Radstadt, ci si catre numeroase alte zone de schi din regiune.

Nou in regiune este complexul termal pentru intrega familie, Soletherme Amade, care va asteapta sa va petreceti timpul liber, sa inotati si sa va rasfatati in sauna, intr-o atmosfera speciala.

Oferta este imbogatita prin 180 de piste, carari de drumetii curatate de zapada, hala de calarie, sala de tenis, plimbari cu trasura, patinoar si .

Informatii suplimentare: www.radstadt.com.

Oferte:
 

Hotel Grundler’s Wellness & Sport ****

Un hotel familial de 4 stele in partea sudica, 40 camere si apartamente confortabile, piscina, oaza spa, salon de frumusete, restaurant si crama de top, bufete tematice, programe de divertisment si pentru timpul liber, reduceri mari pentru copii, transfer gratuit VIP in regiunile de schi Ski Amade. Se acorda si reduceri pentru copii.



Oferta 7 nopti

Servicii incluse:
• 7 nopti cu demipensiune plus (mic dejun, bufet Apres-Ski , cina cu 5 feluri)

Pret de persoana: de la Eur 540;
Pret abonament de schi pentru 6 zile "Ski amade": de la Eur 182

Oferta 4 nopti

Servicii incluse:
• 4 nopti cu demipensiune plus (mic dejun, bufet Apres-Ski, cina cu 5 feluri)
Pret de persoana: de la Eur 335;
Pret abonament de schi pentru 3 zile "Ski amade": de la Eur 109

Rezervari si informatii suplimentare: www.gruendlers.at.

Pensiunea Sonnhof & Alpenferienhaus Pertill


Casele nostre de vacanta sunt perfecte pentru familii si sunt situate intr-o locatie superba. Va asteptam cu camerele dotate cu dus/WC si locuinte pentru familii, cu sau fara mic dejun/demipensiune. Ne mandrim cu faptul ca renumita gimnasta romanca si detinatoare a titlului olimpic, Simona Amanar a fost oaspetele nostru.


Servicii incluse pentru pensiunea Sonnhof:
•    7 nopti de cazare in camera dubla cu demipensiune (cina cu 3 feluri de mancare)
•    2 intrari la sauna

Pret de persoana 252 EUR si oferta avantajoasa pentru prelungirea sejurului. Pret pentru locuinta de vacanta pentru 2 persoane - incepand de la 40 EUR/zi.
Rezervari si informatii suplimentare: www.aussichtsreiche.at

Hotel Gasthof Stegerbrau ***

Lasati-va vrajit de atmosfera unei foste berarii si de sarmul unui hotel de oras: hotelul familiei nostre este situat in centrul orasului Radstadt si va asteapta cu o priveliste minunata a muntilor Tauern. Deasemenea, va punem la dispozitie: lift, W- Lan in hotel (contra cost), parcare proprie, sala de joaca pentru copii cu cinema.


Servicii incluse:
• 7 nopti de cazare cu demipensiune
• Abonament de schi pentru 6 zile
• Zona de wellness cu panorama (sauna Stub'n Sauna, baie de aburi, cabine cu infrarosu, dus fantezie)
• Voucher de reducere 20% pentru un masaj
Preturi incepand de la 503,50 EUR

Rezervari si informatii suplimentare: www.stegerbraeu.at



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea