Vacante

#zboruri #promotii bilete avion #bilet avion #companii low cost #companii de linie #companii aeriene

Promotii si zboruri noi in noiembrie

Companiile aeriene ( de linie si low cost) continua promotiile la ofertele de zbor din perioada premergatoare sarbatorilor de iarna.

Grecia si Cipru, de la 39 euro

Daca trebuie sa calatoresti in perioada 30 octombrie – 30 noiembrie, spre una dintre destinatiile Grecia sau Cipru, gasesti acum bilete de la 30 euro/segment, potrivit companiei Blue Air. „De ce o promotie in noiembrie? In urma studiilor de piata efectuate in tarile mediteraneene, am observat ca Salonic, Paphos sau Larnaca sunt extrem de populare toamna . Acum canicula sezonului estival a trecut si temperaturile sunt ideale pentru plimbari si excursii in aer liber”, a declarat Adrian Ionascu, director general al Blue Air, intr-un comunicat de presa al companiei.

Pretul are toate taxele incluse si oferta este valabila pentru rutele din Bucuresti spre Salonic, Larnaca sau Paphos; din Salonic spre Londra sau din Salonic spre Paphos. Oferta este valabila pana pe 8 noiembrie 2009 .

Doua destinatii ieftine

84 de zboruri catre 14 destinatii externe, timp de 6 saptamani: cam asa suna oferta celor de la Tarom. In aceasta perioada se vor vinde in jur de 800 de bilete la tariful de 9 euro, la care se adauga taxele de aeroport.

Aflata deja in faza a doua de derulare, promotia propune pana pe 8 noiembrie 2009 zboruri din Bucuresti catre Lyon si Zurich. Biletele sunt valabile pentru calatoriile din perioada 208 noiembrie 2009. Pretul pentru ruta Bucuresti – Zurich este de 108 euro, iar cel spre Lyon, 114 euro (cu toate taxele incluse). Dupa data de 8 noiembrie vor fi anuntate urmatoarele doua destinatii care intra in promotie timp de o saptamana.

Curse spre Ancona

O noua cursa spre provincia italiana Ancona a fost lansata de compania Carpatair. Zborurile sunt disponibile de doua ori pe saptamana, lunea si vinerea, potrivit companiei. Cursele sunt operate cu o aeronava Saab 2000 cu 50 de locuri. O alta cursa directa este cea spre Bari, tot cu plecare din Bucuresti. Cursa este disponibila de trei ori pe saptamana, in zilele de marti, joi si duminica. Pe langa aceste noutati, pasagerii romani pot beneficia de o oferta promotionala a companiei, cu preturi de la 69 euro. Oferta este valabila pentru orice destinatie, pentru un singur drum (dus) si nu include taxele de aeroport.

Alte articole pe aceeasi tema:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea