Vacante

#o saptamana la mare #fptr #septembrie 2009 #program fptr #litoral romanesc #hoteluri #sejur

Programul “O saptamana la mare” incepe pe 1 septembrie 2009

Cea de-a 15-a editie a programului “ O saptamana la mare ” se va desfasura in perioada 1 – 30 septembrie 2009, a anuntat Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc ( FPTR ).

Turistii care nu au reusit sa plece inca in vacanta, au ocazia sa-si aleaga un pachet la pret redus, pe litoralul romanesc, in cadrul programului FPTR, “O saptamana la mare”. Sejurul are durata de 6 nopti si pretul porneste de 159 lei de persoana.

„Pana acum s-au inscris in program 62 de hoteluri din toate statiunile de pe litoral care pun la dispozitie un numar de 8.890 de locuri pe serie, adica 35.560 de turisti vor putea beneficia de locuri pe litoral la tarife reduse toata luna septembrie“, se arata intr-un comunicat al FPTR.

Cele mai multe locuri de cazare sunt concentrate in Mamaia, 15 hoteluri intre 2 si 4 stele. Un sejur de 6 nopti, in statiunea Mamaia, la un hotel de 2 stele, csta 249 lei de persoana, cazare cu mic dejun. La categoria 3 stele, sejurul costa 339 lei, cazare cu mic dejun, iar la 4 stele, pretul ajunge la 399 lei de persoana, cazare cu mic dejun.

In Eforie Nord sunt inscrise 8 hoteluri,  in timp ce in Eforie Sud sunt inscrise 3 hoteluri, in ambele cazuri acestea fiind de 2 si 3 stele. Un numar mai mare de hoteluri inscrise in program gasesti in Saturn, 7 hoteluri, dintre care unul de 5 stele. Pentru acesta din urma, sejurul costa 495 lei, cazare cu mic dejun. Cap Aurora, Costinesti si Vama Veche sunt statiunile cu cel mai mic numar de hoteluri inscrise in program (2). In Vama Veche, turistii pot gasi camere la categoriile 1 si 2 stele.

Programul “O saptamana la mare” se desfasoara in perioada 1 – 30 septembrie 2009, iar vanzarea se face pe principiul “primul venit, primul servit”. Potrivit FPTR, editia din acest an a atras numarul cel mai mare de participanti, de la primul program lansat  in urma cu 7 ani.

Citeste si articolul Programul "Litoralul pentru toti" include si hoteluri de 5 stele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea