Vacante

# eliminare restrictii #pandemie #danemarca

Prima tara din UE care elimina complet restrictiile impotriva Covid-19

O tara din Europa a decis sa renunte complet la toate restrictiile impotriva Covid-19, desi cazurile de noi infectii au explodat din nou in majoritatea tarilor. Este vorba mai exact de Danemarca, prima tara din UE care a decis sa elimine total restrictiile.

Acest lucru se intampla in conditiile in care numarul internarilor in spital si al deceselor asociate variantei Omicron a ramas stabil.

„In aceasta seara putem … regasi zambetul. Avem vesti incredibil de bune, acum putem elimina ultimele restrictii privind coronavirusul in Danemarca. Guvernul a decis ca nu mai trebuie sa fie considerat o boala amenintatoare pentru societate.”, a declarat premierul Mette Frederiksen in cadrul unei conferinte de presa, conform Politico.

Decizia a fost luata in urma recomandarilor autoritatilor specializate din Danemarca, cu sprijinul tuturor partidelor politice. Ultimele restrictii vor fi eliminate la data de 1 februarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea