Vacante

#toamna #vacanta #oferte de vacanta

Preturi de toamna pentru litoral

Daca nu ai plecat inca in vacanta si vrei sa te relaxezi cateva zile la plaja, iti propunem cateva destinatii in tara si strainatate.

Oferte mai ieftine

In septembrie si octombrie poti alege litoralul strain, unde preturile au devenit extrem de accesibile. Un sejur de 7 zile in Tunisia, cu charterul, incepe de la 169 de euro si ajunge la 500, pentru aceasta perioada. Pretul nu include taxele de aeroport, care sunt in jur de 100 de euro. Un sejur cu charterul in Turcia, pentru 7 nopti la un hotel de 4 sau 5 stele, este propus la un pret de aproximativ 400 de euro. Pentru Grecia, exista oferte de toamna la aproximativ 200 de euro un sejur de 7 nopti. In acest pret intra cazarea, micul dejun si transportul cu avionul. 

Litoralul romanesc in toamna

Si cum in aceasta perioada este sezonul “low cost” pe litoralul romanesc, poti beneficia de tarife foarte mici pentru o saptamana la mare . Pentru un hotel de 3 stele, platesti doar vreo 200 de lei, acest pret incluzand 6 nopti de cazare. Exista sejururi si mai ieftine, intre 100 si 170 de lei. Unele hoteluri includ in pret micul dejun sau bonuri de masa. In caz contrar, poti manca pe litoral fara a face vreo gaura in buget.

Atat la restaurante, cat si la terase, preturile sunt acceptabile. Intre 1 si 15 septembrie se desfasoara programul “O saptamana la mare”. Toate persoanele cu venituri mai mici, sau care vor o vacanta cu un buget cat mai mic, pot sa se bucure de oferte interesante. Aceste oferte sunt adoptate de intreg litoralul, Mamaia, Eforie Nord, Cap Aurora , Vama Veche, Jupiter, Neptun etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea