Vacante

#hoteluri # sfaturi de vacanta #hoteluri in lume #hoteluri de evitat

Planuiesti o vacanta romantica in doi? Iata ce hoteluri sa eviti!

Planuiesti o escapada romantica alaturi de persoana iubita si esti inca in cautare de hotel? Tine cont de faptul ca sunt cateva hoteluri pe care trebuie sa le eviti cu orice pret daca iti doresti ca vacanta sa fie una presarata cu amintiri placute.

Nu doar ca acestea nu au nicio urma de romantism in ele, dar sunt si destul de infioratoare, prost iluminate, cu probleme la nivelul de ventilatie si cu mobilier care te duce cu gandul, mai degraba, la un film de groaza.

Iata, mai jos, cele mai prost gandite hoteluri din intreaga lume:


Hans Brinker Budget Hotel, Olanda

Cu un bar in subsol, fara lift, o lumina artificiala ingrozitoare si un sistem de ventilatie deficitar, hotelul Hans Brinker este ultima varianta pe care ar trebui sa o iei in calcul daca vreodata ajungi in Olanda cu iubitul/iubita.

In acelasi timp, paturile suprapuse, camerele mici si dulapurile metalice specifice unui vestiar nu reprezinta o optiune nici macar pentru un grup de prieteni si cu atat mai putin pentru un cuplu.

Hans Brinker din Olanda este considerat pana la ora actuala cel mai urat si groaznic hotel din lume.


Hotelul-inchisoare Karosta, Letonia

O noapte petrecuta la hotelul Karosta, fosta inchisoare sovietica din timpul razboiului, poate fi definita in cativa termeni: paturi mici si inguste, suprapuse, gratii metalice si insulte din partea gardienilor.

Este adevarat ca aceasta experienta poate fi unica, insa este departe de a fi potrivita pentru un cuplu, oricat de excentric ar fi acesta.

In plus, se spune ca locul ar fi bantuit de spiritele celor care au murit in aceasta inchisoare.


Hotelul capsula Xi'an Youth, China

Camerele tip capsula, construite din fibra de sticla, reprezinta doar o varianta ieftina si inedita de cazare, insa sunt un loc cu totul nepotrivit pentru cel care are in minte o vacanta romantica. In plus, capsulele sunt ingrozitoare pentru persoanele care sufera de claustrofobie.


Manastirea New Valamo, Finlanda

Cu toate ca ofera conditii similare cu cele ale unui hotel de lux, in manastire cuplurile sunt fortate sa doarma separat si evite contactul intim pe timpul sederii.

Astfel, nu doar ca vei fi despartit de partenerul de viata, ci veti fi obligati sa pastrati distanta din punct de vedere fizic pe toata durata cazarii.



Sursa foto: welt.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea