Vacante

#barcelona #amsterdam #praga #vacanta in grup #destinatii de vacanta #roma #planificare vacanta

Planifici o vacanta in grup? Iata care sunt cele mai tari destinatii turistice din Europa

Vacantele in grup pot fi ca o sabie cu doua taisuri: fie voia buna si distractia se tin lant tot sejurul, fie conflictele si disensiunile vor fi la ordinea zilei si vor distruge armonia si buna dispozitie. Unul dintre secretele prin care evitati sa apara certuri si probleme in vacantele de grup consta in destinatia turistica pe care o alegeti.

Iata cateva destinatii din Europa recunoscute ca fiind recomandate pentru grupurile care calatoresc impreuna, intrucat ofera numeroase surse de distractie, pe gustul tuturor!

Amsterdam, Olanda

Amsterdam este un oras care ofera distractii pe gustul tuturor. Cei pasionati de monumente istorice si arhitecturi spectaculoase se vor putea aventura pe toate strazile principale ale capitalei Olandei, pentru a le admira, iar cei carora le curge adrenalina prin vene, vor putea frecventa centrele si cafenele renumite pentru produsele cu iarba sau celebrul Red Light District.

Roma, Italia

Roma este o alta capitala a Europei care impaca foarte bine gusturile tuturor. Nu exista persoana care sa nu admire pana la epuizare obiectivele turistice incarcate de o istorie aparte, gastronomia italianasi savuroasele sortimente de vin. Roma este un oras al iubirii, distractiei si desfatarii tuturor simturilor, in care orice grup s-ar simti bine.

Barcelona, Spania

Aveti printre voi pasionati de fotbal, plaja, clubbing si istorie? Barcelona ofera toate aceste distractii "la pachet". Nu va veti plictisi nicio clipa in acest oras. Fetele pot face plaja, in timp ce baietii viziteaza stadionul celebrei echipe de fotbal spaniole, iar cuplurile viziteaza obiectivele turistice romantice ale orasului. Va puteti intalni cu totii la pranz sau cina, la o portie de paella si un pahar de sangria.

Praga, Cehia

Praga este un izvor continuu de distractie si cultura, de aceea, este una dintre capitalele Europei care atrage an de an, sute de mii de vizitatori, in special grupuri de turisti, dornici sa petreaca un sejur de neuitat impreuna. Este un oras uluitor, atat ca arhitectura, cat si ca istorie. Este presarat de o multime de zone de agrement si distractie, in care turistii sa se destinda dupa o zi bogata in drumetii si vizite la muzee, catedrale, palate si poduri cu adevarat seducatoare.

Sursa foto: sunmoontravels.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea