Vacante

#cipru #turism #plaje # destinatii turistice #plaje pentru relaxare #plaja pissouri #plaja guvernatorului #plaja curium #plaja nissi #plaja escape

Plaje pentru relaxare si plaje pentru distractie in Cipru

Situata in Marea Mediterana, insula Cipru poate fi un refugiu excelent pentru vacanta ta de vara, deoarece iti pune la dispozitie tot ce ti-ai putea dori: plaje superbe pentru relaxare sau pentru distractie, obiective turistice pline de istorie si cultura, taverne unde poti manca bine, magazine pentru toate buzunarele si o viata de noapte agitata. Daca ai ales ca destinatie pentru vacanta de vara insula Cipru, este bine sa stii ca sunt cateva plaje la care trebuie sa ajungi macar o data.


Plaja Pissouri

Plaja Pissouri este locul ideal pentru relaxare, indiferent daca esti in vacanta cu partenerul de viata, cu copiii sau cu prietenii. In cele mai multe zile, plaja Pissouri nu este aglomerata de turisti galagiosi, doar in weekend este mai multa agitatie. Daca iti plac scufundarile si alte sporturi nautice, trebuie sa stii ca le poti practica aici de dimineata pana seara.



Sursa foto: neptunes-retreat-cyprus.com


Plaja Guvernatorului

Amplasata la granita dintre Larnaca si Limassol, plaja Guvernatorului este ideala pentru familiile cu copii, deoarece apa nu este foarte adanca, nisipul este curat si fin, iar cand te plictisesti sa stai la soare, poti pescui sau poti inchiria o barcuta pentru o plimbare scurta pe mare.



Sursa foto: panoramio.com


Plaja Curium

Considerata una dintre cele mai spectaculoase plaje din Cipru, Curium este preferata de turistii dornici sa aiba parte atat de bai de soare, cat si de sporturi nautice. In general, plaja Curium este aglomerata, deoarece apa este excelenta pentru inot si sporturi. La orele pranzului, multi turisti isi iau rucsacul in spate si viziteaza Amfiteatrul Roman restaurat, situat in apropierea plajei.



Sursa foto: cyprus-hotel.com


Plaja Nissi

Nu departe de statiunea Ayia Napa se intinde plaja Nissi, excelenta pentru turistii care cauta distractie si adrenalina. Plaja Nissi este recunoscuta pentru faptul ca aici se poate face bungee jumping, un sport destul de putin intalnit la mare. Cei care nu vor sa se arunce de la inaltime, pot practica ski nautic, windsurf si alte sporturi nautice.



Sursa foto: cyprus.com

 

Plaja Escape

Daca iti doresti sa ai parte de distractie nocturna, trebuie sa ajungi pe plaja Escape. Este una dintre cele mai ingrijite plaje, cu un nisip fin si o apa curata, ideala pentru inot si sporturi nautice. Ziua, plaja este aglomerata in special de cuplurile cu copii sau de cuplurile care vor doar sa se bronzeze, insa adevarata agitatia incepe abia la lasarea serii. Pe plaja Escape sunt cateva cluburi importante, care atrag seara de seara turisti dornici sa danseze si sa se distreze pe muzica electronica.



Sursa foto: peternixon.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea