Vacante

#1 mai 2009 #litoral romanesc #1 mai 2009 litoral #mamaia #venus #neptun-olimp #smile travel #aquarius travel #travelbiz

Peste 20.000 de turisti romani vor petrece 1 Mai pe litoral

Daca doar cu cateva zile inainte de Paste mai existau pachete disponibile in Romania, la Marea Neagra, cele pentru minivacanta de 1 Mai erau deja rezervate chiar si la pensiuni. In acest sfarsit de saptamana, numarul turistilor de pe litoralul romanesc va depasi 20.000.

Operatorii de turism anunta ca litoralul va gazdui peste 20.000 de turisti, conform Gandul. Cine nu si-a rezervat inca un loc la hoteluri, vile sau pensiuni, trebuie sa se grabeasca. Si reprezentantii ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) sunt de parere ca in 2009 vor fi mai multi turisti pe litoralul romanesc, in comparatie cu anul trecut, se arata in Financiarul.

Chiar daca multi hotelieri anunta rezervari de 100%, exista posibilitatea sa gasesti o camera la particulari si chiar la un hotel sau o pensiune unde rezervarea nu a fost onorata. In plus, nu toate locurile disponibile apar in cataloagele agentiilor sau pe internet. Mai exista si ofertele last minute ale agentiilor, pentru cei care inca nu si-au gasit ceva potrivit.

Pachete de vacanta la preturi moderate

Ofertele de vacanta de pe litoralul romanesc au cam aceleasi preturi ca cele pentru Paste. Continutul, in schimb, nu este peste TOT la fel de variat. Daca de Paste se participa la o cina festiva si se putea merge la biserica sau manastirea din localitate, de 1 Mai pachetele pot fi simple, cazare cu masa. Exista insa si hotelieri care propun un program diversificat, in care cina festiva de Paste este inlocuita cu cina festiva de 1 Mai.

plaja litoral romanesc• Delta. Un minisejur in Delta costa 340 euro pentru doua persoane, intr-un complex turistic de 3 stele, potrivit agentiei Travelbiz . Oferta asigura cazarea cu demipensiune pentru doua persoane, transferul cu ambarcatiunile, o masa festiva si o excursie in barca cu motor.

• Mamaia. Pe litoralul romanesc, pachetele pentru minivacanta de 1 Mai sunt concepute in general pentru cele 3 zile: vineri, sambata si duminica, iar preturile pornesc de la 150 lei de persoana, cazare cu mic dejun intr-un hotel de 3 stele. Cei care doresc un plus de confort, vor plati aproape 300 lei pentru acelasi pachet, la un hotel de 4 stele din Mamaia.

• Venus. Daca vrei sa mergi pe litoralul romanesc de 1 Mai si iti doresti o alternativa pentru Mamaia, fara sa renunti la confort, poti alege Venus. O scurta vacanta la un hotel de 4 stele costa 250 lei de persoana, conform agentiei Discovery Romania . Turistii beneficiaza gratuit de parcare pazita si transport la bazele de tratament din Mangalia si Neptun.

• Neptun-Olimp. In statiunile Neptun-Olimp, exista oferte de cazare de la 2 la 4 stele, cu preturi foarte diferite. Daca vrei sa stai numai 2 nopti, la un complex turistic de 4 stele minisejurul te costa 690 lei, suma in care sunt asigurate cazarea cu mic dejun, potrivit agentiei Smile Travel .

Eforie. Daca vrei sa te relaxezi in cele 3 zile libere de 1 Mai, poti cauta o oferta care propune, pe langa masa si cazare, o zi gratuita intr-un centru spa. In Eforie Nord, un pachet ajunge la 166 euro, pentru o camera dubla. Pretul asigura 2 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 4 stele din statiune si accesul gratuit pentru 24h la piscina, jacuzzi, sauna si in sala de fitness, potrivit agentiei Aquarius Travel . Si pentru ca gratarul este nelipsit de 1 Mai, un barbeque pe terasa costa 20 euro de persoana, oferta optionala.

Daca vrei sa te pui la curent cu evenimentele care vor avea loc pe litoralul romanesc, cu ocazia sarbatorii din acest weekend, citeste articolul Distractie de 1 mai la mare si la munte.

Articole pe aceeasi tema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea