Vacante

#austria # vacanta austria #Promenada Mall

Pentru prima oara in Romania, un mall a fost transformat pentru o zi intreaga in Austria!

Pregatirile pentru vacanta de iarna au inceput iar Oficiul National de Turism al Austriei a dezvaluit motivele pentru care cea mai potrivita destinatie o reprezinta Alpii Austrieci. Sambata, 16 noiembrie, in centrul comercial Promenada, pasionatii sporturilor de iarna dar si cei care isi doresc o calatorie plina de experiente placute, au avut ocazia sa descopere magia regiunilor Tirol; Schladming – Dachstein; SkiHit Tirolul de Est cu ghetarul Mölltal; Salzburg si Innsbruck.


Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost amfitrionii unei zile cu specific austriac ce a marcat inceputul unei ierni pline de pofta de viata. Timp de 12 ore, vizitatorii centrului comercial Promenada au experimentat senzatiile pe care Austria le ofera turistilor sai. Eleganta specifica, ambianta revigoranta in care acestia descopera cultura, linistea si relaxarea statiunilor montane au definit momentele si activitatile pregatite vizitatorilor.

Copiii au fost antrenati in variate jocuri si concursuri tematice pregatite in spatiul dedicat exclusiv lor. Creativitatea, spontaneitatea si spiritul de echipa s-au evidentiat in atelierele de origami, creatie si pictura. Ce cadou poate fi mai frumos decat obiectul sau bijuteria creata chiar de manutele celor mici? Cei mai activi participanti au castigat zeci de premii pregatite de catre parteneri, totul purtand amprenta iernii cu ceea ce are ea mai frumos, iar cei mai rapizi s-au imbarcat in aeronavele ce au decolat de pe pista din Promenada, ca parte a „Concursului de avioane de hartie”.

Maestrul Horia Varlan, impreuna cu ajutoarele sale, ne-a dezvaluit aromele bucatariei austriece, „turistii” avand ocazia sa deguste din preparatele pe care oricine trebuie sa le incerce: Kürbiscremesuppe, sau mai simplu supa crema de dovleac, Wiener Schnitzel cu Kopfsalat si lamaie si desertul Kaiserschmarrn cu alune de padure si stafide servit cu piure de mere.

Atunci cand mergi la schi trebuie sa ai o conditie fizica excelenta iar schiorii veniti in Promenada, indiferent de nivelul de experienta sau de varsta, au avut ocazia sa se antreneze sau sa isi testeze rezistenta in zona dedicata jocurilor interactive de iarna, prin intermediul consolei Play Station. Cei care s-au dovedit pregatiti pentru dificultatea partiilor din Alpii Austrieci si-au completat echipamentul de schi cu elementele de vestimentatie oferite ca premiu in cadrul concursurilor spontane.

Magia si energia Austriei au fost transpuse intr-o maniera impresionanta in reprezentatia pe care Trupa Xtreme a sustinut-o pe terasa Promenada. Spectacolul ”Schiori la inaltime” a fost conceput special pentru acest eveniment, ca o imbinare eleganta intre muzica, miscare, arta si adrenalina. Timp de 30 de minute, spectatorii au privit cu emotie evolutiile realizate la o inaltime de 10 metri; un eveniment in premiera pentru un centru comercial.

La finalul acestui moment, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au desemnat castigatorul concursului in care au fost antrenati vizitatorii. A prins telecabina de Austria doamna Dona Maria Iulia care va pleca impreuna cu familia sa intr-un sejur de sapte zile la un hotel de 4 stele din feericul Tirol. Marele premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarna si sporturi extreme iar pentru ca drumul pana la schi in Austria sa nu ii rezerve decat surprize placute, va primi si un Card de Asistenta Rutiera de Vacanta PREMIUM 9695. Premiile sunt oferite de Happy Tour, Generali Romania si 9695.ro.

Evenimentul a fost organizat de catre Oficiul National de Turism al Austriei si a avut ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Generali Romania, 9695, Austrian Airlines, Reusch, Billa Romania, Hervis si Starbucks.

Parteneri media: Beau Monde, Harper's Bazaar, Marie Claire, National Geographic, Mixtopia.ro, Nine O'Clock, Sapte Seri, Eva.ro, Unica, Forbes, Garbo, Acasa.ro, Metropotam.ro, Kudika, infoturism.ro, widemagazine.ro, instilulmeu.ro, Calendar Evenimente, 121.ro, TV City si Razvan Pascu.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de e-mail cristina.stoica@pandorra.ro.

Despre Oficiul National de Turism al Austriei

Oficiul National de Turism al Austriei este o organizatie nationala de turism al carei scop principal este ca, impreuna cu toti partenerii austrieci din industria turismului, sa contribuie la pastrarea si consolidarea competitivitatii Austriei ca destinatie turistica. Activitati principale: promovarea destinatiei de vacanta Austria prin publicitate ATL si BTL, colaborari media si parteneriate cu agentii de turism/tour-operatori, organizarea si participarea la targuri si platforme de vanzare. Oficiul National de Turism al Austriei (ONTA) aduce o contributie esentiala la cresterea segmentului de piata austriac pe scena turismului international.

Activitatea ONTA in Romania se concentreaza pe sezonul de iarna in care Austria reprezinta destinatia externa nr. 1 in preferintele romanilor. Austria ofera atat iubitorilor sportului, cat si celor ce doresc sa se odihneasca, dar mai ales celor care vin cu familiile, nenumarate posibilitati de a petrece o vacanta plina de varietate la un pret rezonabil.

Puteti afla informatii detaliate despre Austria pe pagina noastra de Internet www.austria.info, unde va punem la dispozitie de asemenea informatii despre diferitele regiuni, statiuni, orase, evenimente, festivaluri etc.

Despre Promenada

Promenada reinventeaza experienta cumparaturilor si a divertismentului, adresandu-se unui public cu un stil de viata contemporan, aflat in continua cautare de surse de inspiratie si de creativitate. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Promenada isi propune sa devina un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumina, mult alb si accente de culoare, un mix de chiriasi care sa satisfaca asteptarile unui public tot mai exigent, dar si prin terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte, si de un patinoar in aer liber, pe durata iernii. www.promenada.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea