Vacante

# pensiuni romania #pensiuni #romania

Pensiuni in Romania care iti ofera mai mult decat te astepti

Ospitalitatea in Romania a suferit modificari majore odata cu schimbarea comportamentului de consumator. Persoana care se cazeaza acum intr-o unitate hoteliera, intr-o casa de vacanta sau pensiune isi doreste mai mult decat doar sa doarma acolo. Prin urmare, si entitatile ospitaliere din domeniu au invatat sa ofere mai mult decat doar un somn linistit. Exista cateva pensiuni in Romania care iti ofera mai mult decat te astepti, iar tu le descoperi in randurile ce urmeaza!

 

Cum pleci dinspre Cluj si inaintezi spre Vest, gasesti direct din strada un locsor frumos amenajat care te asteapta sa faci un popas din drumul lung.

Pensiunea Bonanza, o locatie care iti ofera mai mult decat te astepti

La Pensiunea-Restaurant Bonanza gasesti tot ce iti doresti: cazare, daca ai nevoie, mancare buna si diversa, spatiu pentru evenimente si mai nou – o terasa amenajata pentru ca tu sa te poti bucura atat de zilele ploioase cat si de zilele foarte calduroase! Noul proiect Sun Leader a adus restaurantului doua pergole cu acoperis retractabil care sa protejeze clientii si sa-i faca sa se simta in siguranta.

Cu o structura de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si membrana PVC impermeabila, pergola retractabila Sun Leader face posibila relaxarea pe terasa atat in sezonul cald cat si cand ploua si in sezonul mai rece. Datorita existentei a doua terase dedicate clientilor, au fost montate doua sisteme separate de pergole cu acoperis retractabil.

Atat modelul de pergola retractabila cat si culorile pentru structura de aluminiu si membrana din PVC au fost alese pentru a se potrivi cu arhitectura si designul exterior al pensiunii-restaurant. Pergolele pentru aceste terase acoperite au fost accesorizate cu sisteme de iluminare care lumineaza terasa cu lumini calde si pastreaza o atmosfera primitoare.

Daca tocmai pleci din Cluj sau te afli prin zona, nu sta prea mult pe ganduri! Viziteaza Pensiunea Restaurant Bonanza si petrece cateva momente pe terasa, alaturi de ei. Vei avea parte de relaxarea bine meritata, vei vedea pe viu proiectul nostru cu pergole si vei intalni oameni ospitalieri.

Pensiunea Terra din Bistrita este un alt proiect drag noua, inca de la inceputurile activitatii noastre la Sun Leader. Cu restaurant, un salon pentru evenimente ce poate gazdui pana la 500 de persoane, sala de conferinta, dar si cu un spatiu dedicat celor mici, pensiunea de 4 stele din Bistrita este acum si mai moderna.

Situata la 10 minute de centrul orasului, la intersectia cu drumul ce duce spre Nasaud, Pensiunea Terra isi primeste clientii si sarbatoreste alaturi de ei cele mai frumoase momente din viata lor. Pensiunea si-a modernizat bucataria restaurantului, pentru a fi cat mai eficienti. Pentru ca isi doreau niste vitrine ce se deschid si inchid usor, spatii numai bune pentru preluarea preparatelor de catre ospatari, au optat pentru inchiderile din sticla securizata marca Sun Leader.

Aceste sisteme electrice cu sticla ce urca si coboara le indeplinesc cu brio criteriile. Printr-o simpla apasare de buton, geamurile se ridica si deschid bucataria, activitatile desfasurandu-se mai rapid, mai usor si mai cu spor!

Aceste pensiuni dragi noua sunt doar doua dintre multele locatii care s-au adaptat cerintelor clientilor lor si vremurilor moderne. Au gasit solutii inovative precum pergole retractabile pentru terase sau sisteme de sticla pentru delimitarea spatiilor, iar acum eficientizeaza activitatile. Astfel, experienta ta in cadrul acestor pensiuni in Romania care iti ofera mai mult decat te astepti este mai bogata.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea